Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire alakulna másképp az oldal, de inkább a kategória stílusa, ha a válaszok mellett ott lenne a válaszadó (. )?
1) Fényképe
2) Havi bevétele, anyagi helyzete
3) Magassága, súlya
4) Iskolai végzettsége
5) Mellmérete, péniszmérete
6) Stb, fejtsd ki
Ha így lenne, kérdező, kevésbé lennének őszintébbek az emberek, mint most. Én pl. pár releváns kérdésnél elmondtam, hogy gyermekkoromban szexuálisan molesztáltak, mert a témába vágott. (Pl bátorítani kellett a kérdezőt, tudja már hogy nem csak a levegőbe beszélek, átérzem amin átment) De fényképpel ezt sosem vállalnám, mert bármelyik ismerősöm megtudná, és ez nem az az információ, amit bárkivel is meg akarnék osztani, aki ismer. Ugyanilyen a pontos mellméretem, keresetem stb. És engem csak a normális, építő (vagy néha vicces) válaszok érdekelnek itt, nem érdekelnek a hozzászólók adatai.
Ja, egy pozitívuma lenne, kiderülne, hogy egy csomó átlagos meg alacsony pasi van kapcsolatban, és hogy a legtöbben akik az aranyásóktól rettegnek, max 200 nettót visznek haza. LOL
"Névről tudom, ki az, akit csak át kell ugrani, mert egyszer írt valamivel kapcsolatban olyat, ami nem tetszett, így nem olvasom el másban sem a véleményét." - nos, pont ez a kedves 77% írta az első hozzászólásában eme szavakat, aztán a következőben már bőszen taglalta, h nem kell név, nem kell kép, csak a hszólás értéke a fontos... :))"
Ebben mi nem érthető? Ha látom a neved, és tudom, hogy buta vagy, átugrom a véleményed. Ha nincs neved, nem fogok nekiállni százalékokat keresgélni, hogy te vajon ki vagy, mi vagy.
Ez élőben is így van. Olyan barátokkal, akikkel nem egyeztünk, megszakítottam a kapcsolatot. Facebook-on töröltem őket, mert mondjuk mindig fideszes baromságokat osztottak meg.
Ha valaki azt akarja, hogy emlékezzenek rá, az nem lesz mindig pozitív. Gondolj bele, akármit válaszolok akármire, teljesen mindegy, de ott van a nevem mellett, hogy feminista/háztartásbeli/4 gyermekes/gyermektelen/húsevő/vegán, akkor rengeteg ember lenne, aki a saját értékrendje szerint pontozná, hogy ki vagyok, azzal szemben, amit mondok.
Nem itt kell felvállalni magad, és egy fake név teljesen értelmetlen. Teljesen más, mint élőben felvállalni magad. Én járok csoportterápiára, ahol a többi hasonszőrű ember előtt arccal, névvel felvállalom a múltbeli tragédiáimat, rengeteget tudnak rólam. De ez nem ugyanaz. A való életben is el vannak szeparálva ezek a helyek. Terápiára nem jön be egy csomó ember a szomszéd pub-ból vagy a pályaudvarról, hogy beszólogassanak.
Azt meg zárójelesen megjegyzem, hogy ennek a kivitelezése hogy történne? Mert bármit beírhatok bárhova. Vagy jönnének a gyakoriról közjegyzők, lemérnék az embert, hitelesítenék a diplomákat, kérnének bérpapírt... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!