Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire alakulna másképp az oldal, de inkább a kategória stílusa, ha a válaszok mellett ott lenne a válaszadó (. )?
1) Fényképe
2) Havi bevétele, anyagi helyzete
3) Magassága, súlya
4) Iskolai végzettsége
5) Mellmérete, péniszmérete
6) Stb, fejtsd ki
Sajnálom, h személyeskedésbe csap át egy sima beszélgetős fórum... erről beszéltem. :) Ennyit a nick használatról...
Ki mondta, h VALAKIRŐL véleményt kell írni. Ez azért, durva.
Nem vkiről kell véleménye lennie vkinek, hanem a KÉRDÉSRŐL és az arra adott VÁLASZRÓL.
Na, emiatt kell itt megkapaszkodni, de nagyon, ha mered a neved használni! :D
"Névről tudom, ki az, akit csak át kell ugrani, mert egyszer írt valamivel kapcsolatban olyat, ami nem tetszett, így nem olvasom el másban sem a véleményét." - nos, pont ez a kedves 77% írta az első hozzászólásában eme szavakat, aztán a következőben már bőszen taglalta, h nem kell név, nem kell kép, csak a hszólás értéke a fontos... :))
A tipikus vizet prédikálok, de bort iszok ember.
Ja, és ez drága ember 100%-ot kapott. :))
Ezért jó itt lenni, itt át és kiélheted az emberismereted, na meg a türelmed. :)
Totál uncsi lenne.
Üres papír /akarom mondani képernyő/
Na lányok! Most már írjatok egy mellbőséget vagy mars másik kérdésre :D
32/f
Szóval elég nagy, hogy kitiltás jár érte, de ahhoz kicsi, hogy agyon nyomjon egy moderátort? :D
32/f
A, Azonnal megszűnne;
B, A nagy bevételűek miatt a rendszer összeomolna;
C, Az 5. pont tartalma miatt napi 200 üzenet menne az adott személy felé.
Nekem Bs mellem van, ha már ez a téma is. A péniszem meg három korbács együttes mérete.
Én évek óta függője vagyok az oldalnak, bevallom, ez az egy közösség amit még nem unok. (Röhöhjetek csak, gáz ember vagyok, azért is nyomulok itt :D)
Szóval én simán feljönnék, akkor is ha kötelező lenne képet kirakni, maximum megválogatnám miket írok. Ez tény, itt mindenki szabadabb azzal, hogy ismeretlen válaszoló maradhat. A mellékadatok talán nem is annyira fontosak, kép alapján sok mindent összerakhat, és összeakadhat ismerőssel. Így is sok kategóriának meg vannak a huszárai, akik felvállalják a nevüket, és mindegy ha okosat írnak, akkor is le vannak pontozva, ha rendes véleményük van. Engem nem érdekel a százalék, azért vettem le a nevem, mert betalált ismerős. Szóval képpel is feljönnék, de akkor ugye már nem adnám a véleményem olyan dolgokhoz, amihez így simán odaírok. (Gyáva vagyok.)
Dehogy ölöm meg a moderátor bácsikat, tök normálisak mostanában, ilyen galádságot nem tudom, h feltételezhetsz rólam... :)
Végre egy őszinte ember 84%, keblemre.. ja mégse, te is csaj vagy. Akkor lehetünk kebel barátoknők. :)
Ágnyeszka. Így? :D
"Valahol egy kebel
nekem a barátom.
Szép és igen okos,
- képzeletben látom.
Testi-lelki szinten
volnánk sülve-főve,
csak a nő hol van,
kire rá van nőve?"
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!