Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire alakulna másképp az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire alakulna másképp az oldal, de inkább a kategória stílusa, ha a válaszok mellett ott lenne a válaszadó (. )?

Figyelt kérdés

1) Fényképe

2) Havi bevétele, anyagi helyzete

3) Magassága, súlya

4) Iskolai végzettsége

5) Mellmérete, péniszmérete

6) Stb, fejtsd ki

2019. febr. 13. 17:30
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
96%

#Ágnyeszka

Nem tudod precízen követni, mert változnak a százalékok akár naponta is, másrészt sokszor előfordul, hogy ugyanaz a százalékértéke véletlenül egy kérdésen belül több felhasználónak is.

Volt arra példa, bár ez nyilván ritka, hogy akár 3 személynek is ugyanaz volt a %-a egy téma alatt. Volt is ebből kisebb galiba :D

2019. febr. 13. 19:39
 22/42 anonim ***** válasza:
95%

Ágnyeszka te nem vagy teljesen százas ugye tudsz róla? Ahogy járni valaki leírta ez egy névtelen fórum itt az a szokatlan ha valaki a nevével együtt ír. Ez lóg ki a sorból és ez a gyanús.

Most pedig jöhet az elemzésed, mit tudsz rólam? :-D

2019. febr. 13. 19:43
 23/42 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk azt én is észrevettem, hogy ha kint van a nickem, általánosságban véve alacsonyabb pontozást kapok. Jól le is vitték, eddig 82%-on voltam, aztán most tessék, el is rejtettem gyorsan, hogy visszajöjjön az eredeti érték :D Mert gondolhatod, hogy ha névtelenül szeretik a válaszaim, akkor névvel együtt nem fogok totál más jellegű szöveget nyomni...

A kérdésedre: szerintem többen gondolnák meg, hogy miket mondanak, kevésbé lehet ferdíteni és egyik kérdésben 20 éves szingli csajnak, a másikban meg már 45 éves családapának beállítani magad, még ha egyébként ettől függetlenül teljesen valid a véleményed. Viszont ugyanúgy, mint a való életben, csomó tök jó választ és gondolatot ignorálna a nagyközönség, mert x ember mondta, vagy nem venné figyelembe a válaszait, mert a kérdés a csúnya emberek sikertelen párkereséséről szól, de a képen egy vonzó valaki szerepel. Ez nem azt jelenti, hogy nem tud értelmeset hozzászólni az, akire közvetlenül nem vonatkozik a kérdés, csak az emberek ugye szeretik azt gondolni, hogy kívülállók nem érthetik meg az ő nézeteiket.

2019. febr. 13. 19:52
 24/42 anonim ***** válasza:
0%

Nem változnak olyan gyorsan a százalékok, add egy.

A másik, vkit csak úgy ismerek fel, ha vmi olyan információ van a válaszában, ami miatt össze tudom rakni a képet.

Köszönöm 70%, annyira azért 100-as vagyok, mint te, remélem... :) és most nem magam miatt izgulok. :DD

2019. febr. 13. 19:57
 25/42 anonim ***** válasza:
Ágnyeszka, rólam semmit sem tudsz összerakni, mert nem vagyok itt annyit. Ilyen esetben hogy vélekedsz? A százalék meg naponta tud változni ha 1-2 pirosat nyomnak rád.
2019. febr. 13. 20:12
 26/42 anonim ***** válasza:
0%
Semmit nem vélekedek. Ma azért pár dologhoz hozzászóltál, de mondjuk úgy, h vannak kedvenceim, őket ismerem fel. Ennyi.
2019. febr. 13. 20:16
 27/42 anonim ***** válasza:
Nem ez kellene, hanem az értékelési rendszert kellene átalakítani. Pl. csak az értékelhet, aki választ is írt a kérdéshez, ill. ne hasznosság alapján történjen az értékelés, hanem, hogy az értékelők közül hányan értettek vele egyet és hányan nem. Nagyon sokan pont nem hasznossági alapon értékelnek, ami miatt helyenként teljesen torz eredmények jönnek ki.
2019. febr. 13. 20:26
 28/42 anonim ***** válasza:
95%

Amit Ágikáról tudok:

- szereti, ha nem marad névtelen egy névtelen fórumon

- álmosítónak jár ide, de mindenkit ismer százalékról; azt nem tudja, hogy a monitor fénye pont ellenkező hatással van a melatonin termelésre, mint amit remél; és ha a filmje véget ér, nem tud újat kezdeni, tehát valószínűleg nem torrentezik

- nálam főbenjáró bűn az "ez miatt"

Ez nem egy közösség, mint tinikoromban a gyalogló volt, ide nem kell beilleszkedni, itt tanácsokat kell adni. Pont az a szép benne, hogy nincs neved, képed, mert így csak az alapján tudnak rólad véleményt mondani, amit mondasz, nem az alapján, ahogy kinézel.

2019. febr. 13. 20:29
 29/42 anonim ***** válasza:

"...így csak az alapján tudnak rólad véleményt mondani, ami.." ... a nemed :D

32/f

2019. febr. 13. 20:34
 30/42 anonim ***** válasza:
0%
Amit rólad tudni kell kedves 77%, azt már leírtad. Szeretsz okoskodni, ennyi, nem több. Ráadásul a külsőre adott utalás miatt azt is tudom, miért... :))
2019. febr. 13. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!