Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire alakulna másképp az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire alakulna másképp az oldal, de inkább a kategória stílusa, ha a válaszok mellett ott lenne a válaszadó (. )?

Figyelt kérdés

1) Fényképe

2) Havi bevétele, anyagi helyzete

3) Magassága, súlya

4) Iskolai végzettsége

5) Mellmérete, péniszmérete

6) Stb, fejtsd ki

2019. febr. 13. 17:30
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

A fénykép még oké. A többihez meg idegennek semmi köze.

De a többi. Basszus, az eddigi társat keresek privátok jobban özönlenének.

És boldog boldogtalannak beszólnának.

Aki csinos, jóképű azért kapna aki meg nem az azért...

Ok nélkül.

2019. febr. 13. 18:25
 12/42 A kérdező kommentje:
Ezeket nem egyszerre, hanem külön-külön gondoltam
2019. febr. 13. 18:27
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Minek ide kiírni a felhasználónevet? Senki sem a valós nevén regisztrál ide, hanem hasraütésre kitalál mondjuk egy pudingos palacsinta nevet. Nem mindegy látszik e? Akinek látszik azzal nem lesz se több se kevesebb az értéke.
2019. febr. 13. 18:30
 14/42 anonim ***** válasza:
18%
De több lesz az értéke, pont azért, amit az előbb már leírtam. Visszakereshető, kialakítható egy kép, szép lassan összeáll egy ember, minden kép, havi bevétel, magasság/súly lófütty nélkül. A név használata már maga egyfajta őszinteség. A százalékok mögé bújt emberek még azt sem merik vállalni, h Pudingos Palacsinta vagyok...
2019. febr. 13. 18:36
 15/42 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem pont fordítva. Egy anonim fórumon nevet kirakni olyan "de engem ismerni kell, engem jegyezzetek meg" szaga van.

Ez nem társ vagy egyéb kereső. Ha kérdezek valamit akármilyen témakörben, csak az adott válasz érdekel. Nem fogom elolvasni, hogy palacsinta még miket válaszolt az oldalon, ez abszurd.

És pont ez a jó és a rossz benne. Névről tudom, ki az, akit csak át kell ugrani, mert egyszer írt valamivel kapcsolatban olyat, ami nem tetszett, így nem olvasom el másban sem a véleményét.

2019. febr. 13. 18:46
 16/42 anonim ***** válasza:
11%

Egyébként pont a százalékosok miatt szeretek itt lenni. Simán tudom, h ki kicsoda. :) Amúgy is elemző személyiség vagyok, és ez kis titokzatosság olyan, mint egy jó krimi, az elkövető így is napvilágra kerül. :)

Sajnos, elég sokat lógok itt, százalékról és stílusról is követem a hszólókat. Nekem ez a perverzitásom úgy látszik. :D

Amúgy is egy perverzió itt lenni... :DD

2019. febr. 13. 18:49
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

1.Fényképet nem tudok kirakni

2.250-300

3.185/105

4.Szakmunkás képző

5.Nincs adat:)

6.Mit fejtsek ki?

Az a durva hogy én az életben is vállalom a véleményem, mert pont le$z@rom ki mit gondol rólam. Ide sem ugatni járok (bár Balázskának sikerült már felb@$znia), hanem lehetőség szerint olyan választ adni ami segít. De itt rengetegen még a nicknevüket sem vállalják...

2019. febr. 13. 19:01
 18/42 anonim ***** válasza:
26%

Egyébként pont amit 77%-os írt első mondatában, h úgy érzi vmi feltűnési viszketegség miatt vállaljuk a nick-ünk, ez miatt nem merik vállalni többen. Sajnos, vmi alsóbbrendűségi komplexus miatt sokan így reagálnak. Nyomják a piros kezecskét mint az őrült, ha meglátnak egy nekik nem tetsző nick-et. Nehéz itt így megkapaszkodni, beilleszkedni, mert ha hiszitek, ha nem, ide is be kell, és főleg úgy, ha nem vagy köpönyegforgató.

Érdekes világ ez itt... :)

2019. febr. 13. 19:11
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Ott már bajok vannak, ha valaki ide akar beilleszkedni.😂😂😂
2019. febr. 13. 19:29
 20/42 anonim ***** válasza:
0%
:DD na igen, ki mondta, h nincs :DD
2019. febr. 13. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!