Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok, ha egy nő nem akar plasztikai beavatkozást magán?
Gyerekkorom óta tudom, hogy az orrom nem a legszebb rajtam, és hogy ez manapság már rutin műtét, annál, ami van, csak szebb lehetne.
Viszont nem tudom magam rászánni. Mindig arra gondolok, hogy ha ezt a 25 évet már leéltem így, akkor a következő 25 is menni fog, utána meg már nyilván egyáltalán nem fog érdekelni.
Rossz szemmel nézitek, ha egy nőn hiba van, amit könnyen ki leheten javítani, vagy szíve joga, ha nem akarja?
Lehet, hogy sokkal kerekebb a feneked mint a többieknek 😊
Ez szimplán egy külső tulajdonság.
Volt egy ismerősöm, akinek az orra először fura volt, majd rájöttem, hogy ő ettől különleges, szép. Elfogadtam őt úgy, ahogyan van.
Szerintem van olyan ember, aki el tud fogadni olyan orral, amilyennel megáldott az élet. Ne másnak, hanem magadnak felelj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!