Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok, ha egy nő nem akar plasztikai beavatkozást magán?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta tudom, hogy az orrom nem a legszebb rajtam, és hogy ez manapság már rutin műtét, annál, ami van, csak szebb lehetne.

Viszont nem tudom magam rászánni. Mindig arra gondolok, hogy ha ezt a 25 évet már leéltem így, akkor a következő 25 is menni fog, utána meg már nyilván egyáltalán nem fog érdekelni.

Rossz szemmel nézitek, ha egy nőn hiba van, amit könnyen ki leheten javítani, vagy szíve joga, ha nem akarja?

2019. febr. 12. 09:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Azt hogy ő az igazi. Ne akarjon senki magán műtéttel változtatni, ha az nem befolyásolja az életminőségét. Mindenkibe van hiba. Ha nem szép az orrod akkor mi van? Valakinek az orra nem szép. Valakinek a füle. Valakinek hosszúak az ujjai, valaki 4 ujjal született. Valakinek világos, valakinek meg sötét a bőre. De nem kell ilyen szélsőséges példát hoznom. :) Fel a fejjel. :)
2019. febr. 12. 15:38
 22/23 Bence_ ***** válasza:

Lehet, hogy sokkal kerekebb a feneked mint a többieknek 😊

Ez szimplán egy külső tulajdonság.

2019. febr. 12. 16:12
 23/23 anonim ***** válasza:

Volt egy ismerősöm, akinek az orra először fura volt, majd rájöttem, hogy ő ettől különleges, szép. Elfogadtam őt úgy, ahogyan van.

Szerintem van olyan ember, aki el tud fogadni olyan orral, amilyennel megáldott az élet. Ne másnak, hanem magadnak felelj meg!

2019. febr. 12. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!