Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez vicces, poenos? Vagy mi akar lenni?
koszi emberek ! :)))
Igazabol annyira ismeretlen volt a szituacio,hogy probaltam vissza "poenkodni",de ne ugy,hogy en is a szamra vegyem az O kulso tulajdonsagait...milyen gyerekes lenne mar az,hogy akkor en a farka meretet,vagy a feje formajat gyalaznam?
En azt gondoltam,hogy nem igazan van rendben magaval,es osztonosen masokaban a hibat keresi,igy velem sem tortent maskepp... De nagyon erdekel meg mindig,a ti velemenyetek :D..
Szerintem jólesett volna neki egy tockos is, hogy lefejelje a szembe széket..
F/32
Ezzel akart kulonleges lenni a szemedben asok bokolo kozt. De ez szamomra is elfogadhatatlan. En az elso ilyen duma utan azonnal felalltam volna es elhuztam volna a kimondott velemenyemmel.
Nekem eleve fura,h egy idegenhez felmentel . Szerintem ezzel elvesztetted a tiszteletet.
Baratsagban nem emlitjuk a masik kulsejet. Kapcsolat( akar szex akar komoly stb) meg nem oltjuk le a masikat. Szerintem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!