Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok, ha egy nő nem akar plasztikai beavatkozást magán?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta tudom, hogy az orrom nem a legszebb rajtam, és hogy ez manapság már rutin műtét, annál, ami van, csak szebb lehetne.

Viszont nem tudom magam rászánni. Mindig arra gondolok, hogy ha ezt a 25 évet már leéltem így, akkor a következő 25 is menni fog, utána meg már nyilván egyáltalán nem fog érdekelni.

Rossz szemmel nézitek, ha egy nőn hiba van, amit könnyen ki leheten javítani, vagy szíve joga, ha nem akarja?

2019. febr. 12. 09:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
19%

Ha tényleg annyira zavarna akkor már megcsináltattad volna.

És bár mondhatnám, hogy engem nem érdekelnek ezek a szépség foltok, de nem szeretnék ekkorát hazudni. Nem csípem az igénytelenséget. Én magamon tuti változtatnék hasonló cipőben. Ha igényem és módom volna rá. Így pedig elvárom a másiktól is, már ha valóban egymással szeretnénk foglalkozni.

2019. febr. 12. 11:36
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy normális. Nem tudok komolyan venni olyan nőket, akik apróságok miatt plasztikáztatnak. Tudom, mindig, mindenki normális, de eddig akárhány ilyen lánnyal találkoztam, nagyon durván frusztráltak voltak lelkileg a műtét után is.

Olyan férfit még nem láttam, aki mondjuk egy nagyobb orr miatt nem választott volna egy nőt.

2019. febr. 12. 12:05
 13/23 A kérdező kommentje:

11,

Jó tudni, hogy aki nem pisze orral születik, az igénytelen

Sok minden van, ami másokat zavarhat rajtam, de ilyen elven akár gumibabává is műttethetném magam.

Fiatalabb koromban jobban zavart, mint most, akkor lehet, meg is csináltattam volna.

Most viszont, ahogy öregszem, örülök, hogy egészséges vagyok, és nem kell más miatt műteni.

2019. febr. 12. 12:48
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
A rutin műtétnek is vannak kockázatai. Már önmagában az altatásnak is. Egészséges ember ne tegye ki magát ezeknek feleslegesen.
2019. febr. 12. 13:26
 15/23 anonim ***** válasza:
Én sem vágatok le 6 centimétert a péniszemből azért, hogy másnak kellemesebb legyen.
2019. febr. 12. 13:35
 16/23 anonim ***** válasza:

Hölgy: Mondja doktor úr, tudna nekem egy helyes kis orrot csinálni?

Doktor: Ebből asszonyom hármat is.

2019. febr. 12. 13:36
 17/23 Bence_ ***** válasza:

Szíve joga.

Neked fura vagy piszkáltak vele?

2019. febr. 12. 13:45
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem bántottak érte soha, meg igazából másért se, egész normális emberekkel voltam eddig körülvéve. Viszont én sokáig utáltam, hogy nincs olyan szép, pisze orrom, mint sok más lánynak.
2019. febr. 12. 13:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy ha egy ilyen műtétnek nincs egészségügyi oka, akkor felesleges. Pusztán az esztétika miatt nem vállalnám.

Ha gondot okoz pszichésen az megint más, de akkor inkább pszichológussal kezdenék.

2019. febr. 12. 14:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Attól hogy nem szokványos az orrod, még nem biztos hogy ronda. Lehet hogy valakinek pont tetszeni fog.
2019. febr. 12. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!