Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok anyagilag támogató szexkapcsolatot, ha olyan szinten krültetek anyagi csődbe, hogy már ételre sincs már pénz?
Egy hete kezdtem dolgozni, de csak március 10.-én kapok fizetést. Kilátásban volt hétvégi plusz munka, de ez sem jött össze.
Per pill 0 forintom van, mert elküldtek az előző munkahelyemről, nem az én hibámból.
Sem a számlákat nem tudom fizetni, sem ételre sincs pénzem. Több, mint egy hónap múlva van csak reményem fizetésre. Van egy cicám is, ha én nem is eszek, neki valahogy adnom kell ételt.
Volna lehetőség férfiakkal szexkapcsolatra anyagi támogatással (nem utcai prostitúció), de ilyet sosem csináltam, viszont egy hónap alatt éhen halok és kikapcsolják a közműveket.
Ilyen helyzetben belemennétek a szexkapcsolatba?
Az önkormámyzattól kaptam 12 ezer forintot rendkívüli támogatásként. Amiből számlákat nem tudtam fizetni, csak élelmiszerre és cicakajára futotta belőle.
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat!
Igen lehet, a hitellel illetve minden zalogbaadassal tovább rontom a helyzetem hisz ki kell fizetnem a hitelt kivaltanom a dolgaim..
Sosem gondolkodtam ilyenen, de ha nagyon muszaj lenne megtennem..
A közműveket nem kapcsolják ki egy hét után, általában minden számla fizetési határideje eleve a tárgyhót követő hónapban van, és a nem fizetés után is előbb figyelmeztetést küldenek, hogy nem fizettél, kérlek pótold.
Tudom, mert most nem fizettem 3 hónapig egy számlát, mert nem volt jogos és egyeztettem közben mindenkivel, de csak nagyon sokára kaptam egyáltalán figyelmeztetést, hogy tartozásom van.
Irhatsz cicás csoportokba, hogy egy hónapra elegendő élelmet kérsz a macskádnak, ha vki megelőlegezi, később vissza adod neki. Tuti segít valaki, akkor macska étkeztetése le lesz tudva. Én is adtam már olyan száraztápot ajándékba, ami kvázi új volt és jó, csak én macskám nem ette meg. Inkább odaadtam rászorulóknak, hogy ne éhezzen az állat.
Magadnak meg kérnék kölcsön valamelyik baráttól, ha család nincs. 52 évesen egy barátod legalább csak akad.
Egyszobás garzonban lakom, nincs kiadható szobám.
November 1-el küldtek el a munkahelyemről, azóta nagyon sok helyre jelentkeztem, de még visszajelzéseket sem kaptam.
A számlákból még csak kettő befizetetlen volt, mikor munka nélkül maradtam. Aztán jöttek csőstül...
És már a felszólítások is.
Netem már csak korlátozva van, azért tudok még írni, de kb. 2 hét múlva már azt is kapcsolják.
Kevés barátom van és egyikük sem keres olyan jól, hogy pár ezer forintnál többel segíteni nem tudnak.
Abból veszek egy-két élelmiszert és cicaeledelt.
A közel 100 ezres számlatartozásokat senki nem tudja kifizetni helyettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!