Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok anyagilag támogató szexkapcsolatot, ha olyan szinten krültetek anyagi csődbe, hogy már ételre sincs már pénz?
Egy hete kezdtem dolgozni, de csak március 10.-én kapok fizetést. Kilátásban volt hétvégi plusz munka, de ez sem jött össze.
Per pill 0 forintom van, mert elküldtek az előző munkahelyemről, nem az én hibámból.
Sem a számlákat nem tudom fizetni, sem ételre sincs pénzem. Több, mint egy hónap múlva van csak reményem fizetésre. Van egy cicám is, ha én nem is eszek, neki valahogy adnom kell ételt.
Volna lehetőség férfiakkal szexkapcsolatra anyagi támogatással (nem utcai prostitúció), de ilyet sosem csináltam, viszont egy hónap alatt éhen halok és kikapcsolják a közműveket.
Ilyen helyzetben belemennétek a szexkapcsolatba?
Nincs családom, távoli hozzátartozók adtak eddig pár ezer forintot, de többet nem tudnak. A munkáltató nem tud adni előleget, mert pár napja kezdtem. A hétvégi takarítás is kiesett, úgyhogy 0 bevételem van.
Egy-két hét múlva sem áram, sem gáz, sem internet, tv nem lesz.
Úgy érzem, itt már csak egy lehetőség van:
" Végső megoldás - a halál...".
Banktól nem tudok kölcsönt kérni, mert ahhoz minimum 3 hó munkaviszony kell.
Nincs kitől kölcsönkérnem, nincs családom, az egy-két barátom sem tud már adni.
Nincs mit eladnom, ami volt, azokat már korábban eladtam.
52 éves vagyok, sehová nem akarnak felvenni, egészségügyi okból pedig a nehéz fizikai munkát nőként nem bírom.
Lehet, hogy megyek a vonat alá, itt van tőlem kb. 20 méterre..
Voltam én is nagyon nehéz helyzetben, majdnem egy évig fél lábbal az utcán. Bár én akkor csak 20 éves voltam.
Sose gondoltam rá, hogy eladom magam, olyan valószínűtlen volt akkor is, amikor már enni sem nagyon tudtam mit.
Próbálj meg előleget kérni, esetleg támogatást az önkormányzatnál.
Ilyen helyzetben az önkormányzatnál lehet igényelni rendkívüli szociális alapon segélyt, kajálni ételosztáson, netezni könyvtárban. Fogod magad, belátogatsz egy vöröskereszt vagy egyéb jótékonysági szervezethez és elmondod, hogy szívesen osztasz ételt egy hónapig, meg segítesz mindenben, ha cserébe biztosítanak neked napi 1 meleg étkezést. Netezel, adj fel hirdetést takarításra, gyorsan fognak jelentkezni.
Gondolom nem albizol, mert erről nem írtál,add ki az egyik szobát vagy a nappalit a lakásodban.
3 hónap után kapcsolják a közműveket.
"de 52 évesen ki fizetne neked, amikor tele"
Menj fel a rosszlanyokra, tele az oldal 50+, sőt 60+-osok is vannak. Bőven vannak vendégeik a fiatal korosztálybol is. Sokan direkt nem mennek huszoneveshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!