Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok anyagilag támogató szexkapcsolatot, ha olyan szinten krültetek anyagi csődbe, hogy már ételre sincs már pénz?
Egy hete kezdtem dolgozni, de csak március 10.-én kapok fizetést. Kilátásban volt hétvégi plusz munka, de ez sem jött össze.
Per pill 0 forintom van, mert elküldtek az előző munkahelyemről, nem az én hibámból.
Sem a számlákat nem tudom fizetni, sem ételre sincs pénzem. Több, mint egy hónap múlva van csak reményem fizetésre. Van egy cicám is, ha én nem is eszek, neki valahogy adnom kell ételt.
Volna lehetőség férfiakkal szexkapcsolatra anyagi támogatással (nem utcai prostitúció), de ilyet sosem csináltam, viszont egy hónap alatt éhen halok és kikapcsolják a közműveket.
Ilyen helyzetben belemennétek a szexkapcsolatba?
Ilyen helyzetben kell kölcsönkérni!
Gondolom vannak barátaid, családod.
Esetleg eladhatsz dolgokat, vagy zálogba adhatod őket(pl telefon)
Munkáltatónál megmondod mi van, és kérsz fizetéselőleget, utána pedig teszed szépen, amit egyes írt.
32/f
Én is azt csinálnám, amit #1.
Plusz nem 1 hónap nem fizetés után kapcsolják ki a dolgokat.
Ha nem tudod máshogy megoldani, vállald be.
Csak azt nem értem, ha dolgozol, miért nincs semmi felretett penzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!