Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire igaz az, hogy amíg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az, hogy amíg a nők fiatalok és szépek, addig minden az ölükbe hullik?

Figyelt kérdés

Nicholas Victor előadásából idéznék, aki Mo. egyik legnagyobb párkapcsolati coach-ja:

"Nagyon sok embernek, megadatnak dolgok. Pl. ott vannak fiatal, szép lányok. Amíg szépek, minden az ölükbe hullik. Ugye? - Miért? - Mert szépek. És aztán jön a bűvös 30 év. Megjelennek a ráncok, elkezdenek feljönni a kilók, s akkor egyszer azon veszik észre magukat a szép lányok, akik eddig kelendőek voltak, hogy amit eddig megkaptak az életbe, eddig kinyalták a s3ggüket, hoppá.. hirtelen nem jön. A pasik nem fordulnak utánuk. Nem kapnak annyi bókot. Sőt, már egyáltalán nem kapnak bókot. Sőt, már barátnői kicikizik, hogy bő a s3ggük. És tele lesznek komplexussal és összeomlanak. És azt hiszitek, hogy ők, míg szépek voltak tenniük kellett azért, hogy fejlődjenek? Nem. Ők bent voltak a komfort zónájukban. És amikor jön az a bűvös 30 év meg kezdenek megjelenni a ráncok, akkor jön a pánik. Mert a szépség az elmúlik. Viszont, hogyha elkezdtek volna fejlődni tudatosan, mondjuk már a 20-as éveik elején, akkor nem jönne a pánik."

Ez az idézet mennyire fedi a valóságot?

2019. febr. 8. 17:03
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Valahogy nem vagyok kétségbe esve,hogy
2019. febr. 8. 19:59
 42/49 anonim ***** válasza:
81%

"aki Mo. egyik legnagyobb párkapcsolati coach-ja"

Ez kb a homeopátiás orvos szintje. Egy-két igaz állítást nyakon önt egy nagy adag hókusz-pókusszal, majd eladja neked a szarját jó pénzért.

2019. febr. 8. 20:29
 43/49 anonim ***** válasza:
96%
Valahogy nem vagyok kétségbe esve,hogy közelebb vagyok a 40hez lassan,mint a 30hoz.Pasit még mindig kapnék minden ujjamra,20 évestől felfele.Azért,mert valaki a fiatal lányokra csorgatja a nyálát,akiket úgysem kap meg,szerintem mi idősebb korosztály sem vagyunk elhanyagolva.És nem csak az alja közül válogathatunk.Ha akarnám most is tudnék olyat fognj aki költ rám,amit szeretnék megvenné,vinne ide oda.Ez nem korfüggő,és amelyik fiatal lánynak esze is van,annak 30 felett se kell lejjebb adni az igényeiből.
2019. febr. 8. 20:55
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

Engem ebben a legjobban a logika hiánya zavar. Mind leépülünk, ahogy megszületünk, megyünk a halál felé... De hogy a logikusabbnak mondott férfiak ennyire rá legyenek állva a 30-as korra... És ha nem a 10-es számrendszert használnánk, milyen kerek számra lenne a média ennyire ráfeszülve?

Egyszerűen komolytalan, aki így benyög egyetlen számot egy bizonyos dologra. Legyen az 30, 23, vagy 43, lényegtelen. De az ostobák biztosak ennyire a dolgukban.

2019. febr. 8. 20:59
 45/49 anonim ***** válasza:
71%

Hehe, eleve ez:

[link]

Kb. ennyire lehet komolyan venni ezt a csávót.

2019. febr. 8. 21:12
 46/49 anonim ***** válasza:
79%
És ti komolyan hisztek egy olyan pasinak, aki a 30-as nők külsejét kritizálja, míg ő maga ilyen undorítóan néz ki? A 30-as nők 90 %-a szóba se állna vele.
2019. febr. 8. 21:36
 47/49 anonim ***** válasza:
93%

Haaat, en nem tudom, a huszas eveim elejen tipikus kis csunyacska, kamaszkori pattanasokat orizgeto (keson allt be a hormonrendszerem), sovanyka-atlagos-semmilyen alaku, nulla stiluserzekkel oltozkodo gyerek voltam. Most sem vagyok divatmajom, de igy, lassan elerve a 30at, megtanultam, mi all jol, megtanultam sminkelni, apolni a testem, jol erezni magam a boromben.

Rancosodni nem rancosodok, az oszules viszont betalalt-tegyuk hozza, gimi masodik osztalyos voltam , amikor oszulni kezdtem (egyik szulom 40 a masik 45 eves korara teljesen feher haju volt, nem csoda, hogy en is koran kezdtem.)

Nem iszom (csak nagyon ritkan, alkalmakkor), nem ejszakazom, nem dohanyzom, nem drogozom, iszom eleg folyadekot- ha smink nelkul megyek boltba es olyan cuccot veszek, rendszeresen elkerik a szemelyimet.

A szexualis eletem sokkal jobb, mint mondjuk a szuzesseget frissen elveszto 20 eveskent- nem azert, mert atment rajtam a fel varos,(3 pasival szexeltem osszesen) hanem mert van annyi batorsagom mar, hogy a partneremhez es magamhoz is ugy nyuljak, hogy mindkettonkek a legjobb legyen. Van kello onbizalmam elvezni a szexet.

Igen, egyertelmu, a 30-as nok melyrepuleseben szenvedek en is.

Mellesleg, a szexpiaci ertekem nem igazan erdekel, a lenyeg az, hogy annak az egy ferfinak bejojjek, akit a paromnak nevezhetek.

-----

Abban viszont van racio, hogy a mar 13 evesen partykiralyno ismeroseim nagy resze elegge ki van egve es ez latszik a kulsejukon is.

2019. febr. 8. 21:36
 48/49 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem én klasszisokkal jobban nézek ki 30 évesen, mint 20 évesen. Régen egy tipikus zárkózott, slampos kislány voltam... Most meg általban 25-re szoktak saccolni. Bókok jól esnek, de egyáltalán nem várom el, hogy a férfiak ugráljanak körülöttem.
2019. febr. 9. 08:03
 49/49 anonim ***** válasza:
50%
#45: ez már kínosan szánalmas 😂😂😂
2019. febr. 9. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!