Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » M. O. -on a házasságok 65%-ka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

M. O. -on a házasságok 65%-ka tönkre megy, és ez évrő évre csak nö, miért nem tanulnak a mostani fiatalok, miért próbálkoznak még mindég, miért okoznak maguknak szinte biztos veszteséget, fájdalmat?

Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 15:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Nem biztos a veszteség/fájdalom, a házasságok 35%-a a statisztikád szerint nem megy tönkre. Nyilván amikor az ember fiatal, szerelmes, akkor úgy gondolja, hogy ő is ennek a 35%-nak a része lesz (én is férjnél vagyok, és én is így gondolom).

És az egyébként téged miért zavar, ha valaki házasodni akar? Őszintén kíváncsi vagyok, miért érdekel, ha valakinek fájni fog? Házasság nélkül is tud fájni, elég sokat sírtam én már szakítások után, szóval nem hiszem, hogy a házasság elkerülésével egyúttal a fájdalmat is el tudod kerülni.

2019. jan. 19. 15:06
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert ugyanolyan buták, mint az elődeik😀Kivéve azokat, akik komolyan gondolják a fogadalmukat.
2019. jan. 19. 15:09
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Egy házasság mint papír semmit nem jelent.Ugyanúgy el is tudsz válni mint ahogy egy párkapcsolat megromlása után meg lehet szakítani.A kettő ugyanaz kivéve hogy a házasság már sejteti hogy legalább a szándék megvan a 2 fiatal szerencsétlenben hogy nem kell már más nekik ill.családalapításnál sokszor jól jött nekem is hogy házas vagyok sok sok papírmunkát megúsztunk meg azért jobb a feleségemnek nevezni a páromat mint a csajomnak...De kinek hogy.
2019. jan. 19. 15:12
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Ennyi erővel a “sima párkapcsolat” is szinte biztos veszteség, fájdalom... ennek fényében inkább meg se próbáljuk, legyünk egyedülállóak születésünktől a halálunk napjáig?

Am első jól leírta, nyilván a házasságkötéskor mindannyian úgy gondoljuk/érezzük/tervezzük, hogy majd mi leszünk a “sikeres” 35%. Ennyi a válasz, semmi több.

(45/N, szintén házas)

2019. jan. 19. 15:15
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

Aki nem házasodik meg, az örökké együtt marad az első szerelmével? Nem.

Azt kéne végre megtanulni, hogy a válás nem feltétlenül rossz dolog.

A kapcsolat nem attól megy tönkre, hogy összeházasodtak. Ez 10000%. És ezerszer jobb elválni, mint életed végéig benne maradni egy xar házasságban, mert a "A válás tragédia, és kudarc, és szégyen."

Szakítani se az. Válni se.

Az a szégyen, ha olyat tettél, amiért a másik így döntött. (Megcsalás, verés, függőségek, stb.)

Azzal semmi gond, ha az érzelmek kihűltek, boldogtalan vagy és csendben szétváltok, hogy új lappal kezdjetek.

2019. jan. 19. 15:19
 6/18 anonim ***** válasza:
45%

65% az csak az ami válással végződik. Ami tönkremegy érzelmileg az szerintem simán van 90% is, vagy még több. Rengetegen nem tehetik meg maguknak, hogy elváljanak, mert egész egyszerűen nem lenne hol lakniuk külön. Az, hogy eladják a közös házat/lakást és utána fizessenek külön-külön méregdrága albérletet az meg nem pálya.

Hogy miért van még manapság is, hogy belemennek házasságba egyesek? Hagyomány, szokás miatt. Igen ám, csak a rossz szokásokat ideje levedlenie egy társadalomnak előbb utóbb. A házasság sem divat már annyira.

2019. jan. 19. 15:19
 7/18 anonim ***** válasza:
66%
A 35% akik nem válnak, még koránt sem azt jelenti, hogy azok jó házasságok.
2019. jan. 19. 15:26
 8/18 anonim ***** válasza:
Mert van pozitív példa a családomban is és én hiszek a szeretetben és a figyelemben egymás iránt.
2019. jan. 19. 15:36
 9/18 anonim ***** válasza:
A válás nem tragédia. És akkor mit tegyünk? Éljünk egyedül? Esetleg minden héten mással?
2019. jan. 19. 15:44
 10/18 anonim ***** válasza:
58%

Házasság hülyeség felesleges értelmetlen. Nem vagyok vallásos sem

Nekem semmit nem adna az életemhez . Férfi nevet soha nem vennem fel is pláne értelmetlen . Házasság alatt minden közös én pedig nem kozoskodom senkivel semmiben. Házasság egy idejétmúlt sztárság

N24

2019. jan. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!