Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » M. O. -on a házasságok 65%-ka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

M. O. -on a házasságok 65%-ka tönkre megy, és ez évrő évre csak nö, miért nem tanulnak a mostani fiatalok, miért próbálkoznak még mindég, miért okoznak maguknak szinte biztos veszteséget, fájdalmat?

Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 15:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én már a második házasságomban élek. Az elsőt sem bántam meg, volt nagyszerű 7 évünk együtt. A férjemmel 8 éve vagyunk együtt, ő is elvált már, sokat tanultunk a korábbi hibáinkból és próbáljuk nem elkövetni őket. Tehát az elmúlt 16 évben volt 1 rosszabb és 15 boldog évem. Nem érzem úgy, hogy rosszabb lenne nekem, mint a magányosoknak, az állandó társkeresőknek, a rossz kapcsolatban élőknek, a párjukat évente cserélőknek.
2019. jan. 19. 15:47
 12/18 anonim ***** válasza:
58%
Minden generációnak joga van elkövetni ugyanazokat a hibákat.
2019. jan. 19. 16:05
 13/18 anonim ***** válasza:
31%
Mikor ilyeneket olvasok mint N24 akkor mindig hálát adok az égnek a saját páromért :) Elképesztő érzelmi mélységben vannak néhányan...
2019. jan. 19. 16:18
 14/18 anonim ***** válasza:

#13 nem értem miért baj ha hülyeségnek és egy felesleges idejétmúlt dolognak tartom a házasságot. Soha nem vágytam rá és nem is akarom csinálni

Ettől nem vagyok rosszabb ember . Egyszerűen egy szar dolognak tartom

Pláne azt ,hogy a nőnek kell lemondania a nevéről.

2019. jan. 19. 18:46
 15/18 anonim ***** válasza:
14- nem kell lemondanod a nevedről, én kötőjelesen vettem fel a férjem nevét- kiegészítettem mondhatni, nem elvesztettem (tudod, Kiss Julcsa helyett lehetsz Kiss-Nagy Julcsa is, nem csak a Nagy Károlyné az egyedüli opció). Azzal amúgy semmi baj sincs, ha te személy szerint nem szeretnéd az életed részévé tenni, ilyen-olyan okokból kifolyólag, de kategorikusan kijelenteni hogy egy általánosan rossz dologról beszélünk aminek semmi értelme az elég merész, és nem mellesleg ezzel mindenki mást is bírálsz aki nem így érez. A te élethelyzetedben és felfogásodban felesleges és ostobaság és rossz, de más élethelyzetben lehet, hogy fontos és jelentőségteljes. Ez nem jelenti, hogy egy általánosan rossz dologról beszélünk, csak neked nem fekszik esetleg.
2019. jan. 19. 19:38
 16/18 anonim ***** válasza:
+1 komment: nem kell feltétlenül a nőnek lemondania a nevéről, a férfi is felveheti (akár kötőjelesen, akár teljesen) a nő nevét. FYI
2019. jan. 19. 19:39
 17/18 anonim ***** válasza:
14-es a legkevésbé gondoltam arra amit a házasságkötésről írtál.Inkább a többire gondoltam.A nevedről pedig nem kell lemondanod egy + kötőjellel elég ha hozzáteszed a párod családnevét.Úgy gondolom aki szereti a másikat annakez igazánnem probléma.A közös gyermekeitek is a férfi családnevét viszik tovább ez mióta világ a világ...Nem olyan nagy dolog ez nem kell ezt annyira felnagyítani.
2019. jan. 19. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Semmilyen formában nem szeretném felvenni a másik nevet. Engem ez nagyon zavar. Soha nem értettem mi ertleme van ennek. Nekem ez semmit nem jelent . Tudom hogy másnak ez az összetartozás jelképe stb. Nem vágyom ilyen dolgokra.

Nekem probléma lenne meg a kötőjeles verzió is. Gyereket amugy se szeretnek szülni szóval ilyen probléma nincs.

2019. jan. 19. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!