Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire igaz az, hogy amíg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az, hogy amíg a nők fiatalok és szépek, addig minden az ölükbe hullik?

Figyelt kérdés

Nicholas Victor előadásából idéznék, aki Mo. egyik legnagyobb párkapcsolati coach-ja:

"Nagyon sok embernek, megadatnak dolgok. Pl. ott vannak fiatal, szép lányok. Amíg szépek, minden az ölükbe hullik. Ugye? - Miért? - Mert szépek. És aztán jön a bűvös 30 év. Megjelennek a ráncok, elkezdenek feljönni a kilók, s akkor egyszer azon veszik észre magukat a szép lányok, akik eddig kelendőek voltak, hogy amit eddig megkaptak az életbe, eddig kinyalták a s3ggüket, hoppá.. hirtelen nem jön. A pasik nem fordulnak utánuk. Nem kapnak annyi bókot. Sőt, már egyáltalán nem kapnak bókot. Sőt, már barátnői kicikizik, hogy bő a s3ggük. És tele lesznek komplexussal és összeomlanak. És azt hiszitek, hogy ők, míg szépek voltak tenniük kellett azért, hogy fejlődjenek? Nem. Ők bent voltak a komfort zónájukban. És amikor jön az a bűvös 30 év meg kezdenek megjelenni a ráncok, akkor jön a pánik. Mert a szépség az elmúlik. Viszont, hogyha elkezdtek volna fejlődni tudatosan, mondjuk már a 20-as éveik elején, akkor nem jönne a pánik."

Ez az idézet mennyire fedi a valóságot?

2019. febr. 8. 17:03
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
10%
27. Nem 22 évtől, de 30-tól mindenképp. Nem kell ehhez statisztika, csak rájuk kell nézni. A bőrük már nem olyan mint egy 18 évesé, ráncosodnak, mennek fel a kilók, fakul a hajuk (ezért is vágják sokan 30 felett rövidre), elsárkányosodnak, az arcuk megváltozik, nem lesznek olyan finom vonásaik, banyásodnak. De mondom,k ez csak azoknak okoz lelki traumát, akik a 20-as éveikben szinte csak a kinézetükből "éltek".
2019. febr. 8. 19:15
 32/49 anonim ***** válasza:
81%
#30-as voltam, ja, bocs, hogy ez a Nicholas Viktor. Hát igen. Mondjuk ő már jó pár éve közröhej tárgya az értelmesebb emberek körében.
2019. febr. 8. 19:16
 33/49 anonim ***** válasza:
82%

"De mondom,k ez csak azoknak okoz lelki traumát, akik a 20-as éveikben szinte csak a kinézetükből "éltek"."

Mondod ezt te, aki saját itteni korábbi szavai szerint mélytorkozásban versz rá a fiatalabbakra :DDDDDD

2019. febr. 8. 19:17
 34/49 anonim ***** válasza:
93%

Nah, megint elkezdődött!

A 23 éves vénülő nők és a 60 éves korukban is fitt, sármo férfiak :D

Álmodik a nyomor, lúzerek!

2019. febr. 8. 19:20
 35/49 anonim ***** válasza:
29%
33. Te milyen ostoba vagy! Attól, hogy valakiknek egyforma a "százaléka", az még nem jelenti azt, hogy ugyanaz a személy. És ilyenek írnak ide, pfffff...
2019. febr. 8. 19:21
 36/49 anonim ***** válasza:
84%
Magyarországon a 30 fölötti pasik fele kopaszodik, 35 fölött pocakosodik.
2019. febr. 8. 19:25
 37/49 anonim ***** válasza:
34%
Mit kell itt veszekedni? Van, aki 18 évesen is ronda, van, akit pedig 40 évesen is ostromolnak. Nyilván, aki 18 évesen bomba, jobb lesz nálam, amikor én leszek 40. Elvileg 23 körül a legszebbek a nők, van aki érik a korral és nőiesebb, van olyan férfi, akinek 23 alatt jönnek be igazán a nők, a fiatalabbak, van, akinek az idősebbek. Ott van a genetika. Ki kell hozni a legjobbat, ami lehetséges, tudomány, sport, stb, mindennel. Lehet erről beszélgetni, ott van a hozzáállás is. Sok nő lexarja, 0 smink, a melltartó nem passzol a bugyival, nincs szexi fehérnemű, átlagos szexuális élet, magassarkút felvesz alkalmakkor, nem figyel az alakjára, stb stb. Férfinél is ugyanígy. Ne hari, de 26 vagyok, édesapám 50hez közelít, nem férfiként nézek rá, de ha édesanyám nincs ott, azt hiszik a párom. Úgy tartja magát. Nekem van, amikor elkérik a személyim ha alkoholt veszek, de volt, amikor 30nak néztek. Nőknél nem lehet tudni. Van valami műsor, ahol éveket kell tippelni, hogy ki hány éves, ott se vágják, annyira emberfüggő.
2019. febr. 8. 19:26
 38/49 anonim ***** válasza:
16%
# 33, az én voltam és nekem 35 felett jönnek be a férfiak. :) Nem azzal veszek rá, btw.
2019. febr. 8. 19:28
 39/49 anonim ***** válasza:
94%
Sosem tudtam elképzelni, hogy amikor valaki ilyeneket kérdez, az egyáltalán ki szokta tenni a lábát otthonról, szokott szocializálódni?:) Ember, nincs saját véleményed, saját tapasztalatod a valóságról, a téged körbevevő emberekről? Miért kellene idézet megmondja nekem a “valóságot”, miközben van saját szemem, széles ismerettségi köröm, ami alapján véleményt tudok alkotni. Nagyon örülök annak, hogy a világképemet nem ilyen légből kapott netes “életbölcsességekből” merítem.
2019. febr. 8. 19:50
 40/49 anonim ***** válasza:
37%

"26 vagyok, édesapám 50hez közelít, nem férfiként nézek rá, de ha édesanyám nincs ott, azt hiszik a párom"

Olyan öregnek nézel ki?

2019. febr. 8. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!