Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szulinapom lesz?

Figyelt kérdés

A szulinapom arra a napra esik, mint a parom jo baratjanak a bulija. Jelzem, a barat szulinapja nem az enyem napjan lesz, hanem kesobb, csak a buli esik egybe az en szulinapommal. A parom mindkettot meg akarja unnepelni, ezt elore mondta is es kerte h az enyemet ugy unnepeljuk h neki is jo legyen mert a bulira mindenkepp el akar menni es el is fog. Ezert abba maradtunkbh elozo este elvisz vacsorazni es masnap, a tenyleges szulinapomon pedig valaki mas szulinapjat fogja unmepelni, ami megcsak nem is a tenyleges szulinapja.

Leszogeznem, en belul melyen azt erzem h ezen nem kellene kiakadnom, mert nem. Arrol van szo h a paromat nem erdeklem, kulon kerte h szervezzuk ugy a dolgokat h mindenkinek jo legyen. Tudom, itt majd engem mindenki hisztis libanak fog titulalni, de szerintem eppen ezert nem vagyok az, mert rajottem h ez tok normalis h ott akar lenni a baratja bulijan is, mondta h menjek en is de en nem akarom a sajatom helyett mas szulinapjat unnepelgetni. Raadasul most leszek 20 eves, ez egy kerek szam es a parommal most unnepelnenk eloszor ezt egyutt es remeltem h ez a nap ugymond csak rolam fog szolni, nem egy baratjarol.

Szoval tudom h helytelen kiakadni, de ma lenne az a bizonyos vacsi, es egyszeruen azt erzem h keptelen leszek jokedvuen unnepelni ugy, h azt kepzelem be hogy az lenne a normalis ha nem menne a bulira es velem toltené a holnapi napot. Ugyanis a buli nelkul nem is ma hanem holnap vacsiznank, de persze at kellett tenni..

Tehat nagyon orulnek ha masok megnyugtatnanak h en fujom fel, es indokolnák is ezt, persze mas velemenyt is le lehet irni, barmit amit gondoltok errol. De az olyanokat amikben engem szapultok, legyszi ne... Mondtam h valamilyen szinten tudom h felfujom de nem akarom lefujni a mai napot mert ugy eleg pocsek lenne a szulinap, csak hat belegondoltam h ezentul minden evben ez lesz a haverja bulija fontosabb? En ugyanis ezt erzem megis, h mindig minden fontosabb nalam, különösen ez a legjobb baratja..

2019. febr. 8. 08:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
Ez nagyon nem felnőtt kategória...
2019. febr. 8. 10:47
 22/22 anonim ***** válasza:
69%
Engem nem különösebben érdekelnek a szülinapok legalább is az enyém nem. Ugyan olyan nap mint a többi. Nem várok el semmit ha bulizni akar a párom menjen nyugodtan. Egész évben érzem a szeretetét és figyelmét stb szóval ez az egy nap igazán nem lényeges.
2019. febr. 8. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!