Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van köztetek olyan akinek bejött az egyszer érdekel a nő, máskor lesz@rom taktika?
Figyelt kérdés
2017. júl. 10. 13:24
1/14 anonim válasza:
Dögöljön meg az összes taktikázó.
2/14 anonim válasza:
En csaj vagyok de aki egyszer leszrt es legközelebb be próbálkozott azt elküldtem a jo buds pitsba :) szóval taktikazz csak sok értelme van ..idiota
3/14 Diavolino44 válasza:
Nagyjabol igy is mukodhet a dolog. Csak a lesz@rom resznel, is tudnia kell, a nonek, hogy azert sz@rod le, mert a no nem akart semmit. Ha az elejetol nincs tisztazva, az, hogy ez nem egy ferfi-noi beszelgetes, s nem egy barat-barat, akkor lehet taktikazni ugy ahogy akarod, de azt sz@rkavarasnak hivjak. Honnan tudja, a csaj, hogy vonzodjon hozzad, ha nem is foglalkozol vele egyaltalan.
4/14 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő és úgy gondolom, hogy velem taktikáznak. Azért kérdezem, hogy bejött ez valaha is valakinek? Az a baj, hogy ez létező dolog, hallottam már pasiktól,hogy csináltak ilyet.
2017. júl. 10. 14:20
5/14 anonim válasza:
sztem ez a taktika marhaság. Én spec úgy venném, hogy a csaj bolond és nem tudja mit akar aztán hagynám az egészet.
Sztem ez nem fair dolog :/
6/14 anonim válasza:
Az összes csak egy r**adt k**va csak. Nem számoltam.
7/14 anonim válasza:
Igen, az esetek nagy részében működik is. Nem is kell hozzá külön taktikázni, csak szimplán észreveszed, hogy miután tojsz a fejére nagy ívből (akár valóban), hirtelen elkezded érdekelni.
8/14 anonim válasza:
A #7-es fején találta a szöget. Habár ez egy "taktika", de a jó cél érdekében használjuk: be akarunk vele csajozni. Azért lett szükség erre a húzd meg-ereszd meg játékra, mert a nők férfiasabbak lettek, ennek minden hozadékával, többek között a vadászni akarással is. Erre pedig teret ad nekik ez a huzavona, kicsit ők is úgy érezhetik, hogy hódítottak, csábítottak, nem csak mi. Hölgyeim, higgyétek el, mi örülnénk a legjobban, ha ezt nem kéne csinálnunk, de olyan mértékben megváltoztatok, hogy tulajdonképpen leraktátok ennek a módszernek az alapköveit - mi, férfiak pedig felépítettük. És működik, persze, hogyne működne...
9/14 anonim válasza:
Én utálom, ha valakinél azon kell gondolkoznom, hogy vajon érdeklem-e, vagy csak taktikázik. Az ilyet hagyom is a fenébe, nincs kedvem ezen idegeskedni. Ha érdeklem, mutassa ki. Nem kell piócaként rámnyomulni, de ne játssza direkt azt, hogy nem érdeklem, mert akkor úgy veszem, hogy nem érdeklem.
21L
10/14 anonim válasza:
Velem folyamatosan ezt csinaljak a pasik es bizony rakellett jonnom h nem veletlenul talalnak meg engem ezek a sutyerakok. Valamin melyen el kell gondolkoznom mert a folytonos csalodasok elveszik az onizalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!