Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van köztetek olyan akinek bejött az egyszer érdekel a nő, máskor lesz@rom taktika?
Nekem ez nem taktika, hanem tulajdonképpen már a személyiségem része. Én szeretem, ha látom, hogy vonzódik hozzám egy nő érdeklődik irántam és ezt kifejezésre is juttatja azáltal, hogy keres, felhív, ír, következő randira már ő hív el...stb. Ehhez persze az kell, hogy kicsit eltávolodjak tőle. Barátnőnél is, nem akarom, hogy belekényelmesedjen a kapcsolatba, azt akarom, hogy tegyen érte dolgozzon rajta és ezt lássam is. Szeretem, ha újra és újra elcsábít...:D Ezért bizonyos távolságot kell tartani. Ha nem érzem egy nőn, hogy akar engem, és meg akar tartani és tesz is érte, akkor nem tudom jól érezni magam vele.
Csak kíváncsiságból, veled mi történt, te ettől rosszul érzed magad? Valamiért nem vonzódsz a barátodhoz?
Azért kérdem mert ennek nem szabadna feltűnnie, ha jól csinálják teljesen természetesnek hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!