Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szulinapom lesz?

Figyelt kérdés

A szulinapom arra a napra esik, mint a parom jo baratjanak a bulija. Jelzem, a barat szulinapja nem az enyem napjan lesz, hanem kesobb, csak a buli esik egybe az en szulinapommal. A parom mindkettot meg akarja unnepelni, ezt elore mondta is es kerte h az enyemet ugy unnepeljuk h neki is jo legyen mert a bulira mindenkepp el akar menni es el is fog. Ezert abba maradtunkbh elozo este elvisz vacsorazni es masnap, a tenyleges szulinapomon pedig valaki mas szulinapjat fogja unmepelni, ami megcsak nem is a tenyleges szulinapja.

Leszogeznem, en belul melyen azt erzem h ezen nem kellene kiakadnom, mert nem. Arrol van szo h a paromat nem erdeklem, kulon kerte h szervezzuk ugy a dolgokat h mindenkinek jo legyen. Tudom, itt majd engem mindenki hisztis libanak fog titulalni, de szerintem eppen ezert nem vagyok az, mert rajottem h ez tok normalis h ott akar lenni a baratja bulijan is, mondta h menjek en is de en nem akarom a sajatom helyett mas szulinapjat unnepelgetni. Raadasul most leszek 20 eves, ez egy kerek szam es a parommal most unnepelnenk eloszor ezt egyutt es remeltem h ez a nap ugymond csak rolam fog szolni, nem egy baratjarol.

Szoval tudom h helytelen kiakadni, de ma lenne az a bizonyos vacsi, es egyszeruen azt erzem h keptelen leszek jokedvuen unnepelni ugy, h azt kepzelem be hogy az lenne a normalis ha nem menne a bulira es velem toltené a holnapi napot. Ugyanis a buli nelkul nem is ma hanem holnap vacsiznank, de persze at kellett tenni..

Tehat nagyon orulnek ha masok megnyugtatnanak h en fujom fel, es indokolnák is ezt, persze mas velemenyt is le lehet irni, barmit amit gondoltok errol. De az olyanokat amikben engem szapultok, legyszi ne... Mondtam h valamilyen szinten tudom h felfujom de nem akarom lefujni a mai napot mert ugy eleg pocsek lenne a szulinap, csak hat belegondoltam h ezentul minden evben ez lesz a haverja bulija fontosabb? En ugyanis ezt erzem megis, h mindig minden fontosabb nalam, különösen ez a legjobb baratja..

2019. febr. 8. 08:00
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hat en siman kihagynam egy jo baratnom bulijat ha a baratom szulinapja is akkor lenne. Mert a barat szulinapjat maskor is meg tudnak ok ketten unnepelni, de nekem nem lesz iden mar szulinapom, csak ez. Es nyilvan masok a korulmenyek, a testver nehogymar ne legyen fontosabb egy szimola baratnal. En nem is hittem h ez masoknal kerdes. Es elmondtam, nem is az a helyzet h naponta latom a batyam, ha forditva lenne es en hazamennek direkt a szulinapja miatt, nekem szarul esne ha levegonek nezne es mas programot szervezne nelkulem a tesom. De elfogadom a valaszod olyan ertelembe, hogy a parom ott akar lenni a bulin.
2019. febr. 8. 08:38
 12/22 A kérdező kommentje:
Es igazabol a fo kerdesem az, h vajon a paromnak fontos a baratja bulija is, vagy fontosabb mint az en szulinapom. Mert a ketto kozott oriasi a kulonbseg.
2019. febr. 8. 08:39
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Ahogy írtam most fontosabb a buli.Ùgy is fogalmazhatunk hogy mind a kettőn szeretne ott lenni.De az nem azt jelenti,hogy összességében a haverja fontosabb.És azt sem,hogy Te nem vagy fontos.Nem kell ennyire belemerülni,és éles vonalat hùzni,hogy ha ez történik,akkor én egyáltalán em számítok a barát igen,ha meg amaz akkor jó,mert csak az nyém.A barátság tovább tart néha,és férfiaknál néha olyan,mint egy testvér.Ha ezt így jobban megérted.
2019. febr. 8. 08:43
 14/22 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ne nagyon agyalj ezen, mert csak felhergeled magad.

Van a Te szülinapod, meg van a barátjáé. Nyilván ott más barátok is jelen lesznek, akiket esetleg régen látott, meg lehet érteni, hogy szívesen elmenne.

Ami jó megoldás lehetne neki, az Neked nem felel meg a tesód miatt, ami jó megoldás lehetne Neked az meg neki nem a barátai miatt.

Fordított esetben Te mit tennél? Ha a legjobb barátnőd szülinapja egybe esne a barátodéval és nem lenne olyan megoldás, ami mindenkinek egyformán jó? kompromisszum kell, és az megvan.

Amúgy majd később rájössz, úgy egy 10 év múlva kb, hogy a szülinap egy ugyanolyan nap mint bármi más, és nem kell belőle sokat kihozni. Értékelni kell azt, ha valakinek eszébe jut, de elvárni nem lehet, hogy körbe ugráljanak.

Pénteken elvisz a pasid vacsorázni, utána meg együtt leszel a családoddal, szóval egy szavad nem lehet, az egész hétvége rólad fog szólni.

Ha inden fontosabb lenne nálad, nem vinne vacsizni és nem ajánlaná fel, hogy csak ugorjatok oda egy picit, és aztán újra csak rád figyel. De ezt nem is várhatod el tőle, és őt is hagyd élni.

Amúgy a barátja már akkor is ott volt neki, amikor rólad még azt sem tudta, hogy létezel gondolom, és valószínűleg akkor is ott lesz, amikor Te már mással ünnepled a szülinapot, szóval nem várhatod el, hogy a barátjáét kihagyja. Majd jövőre nem esik a tied szombatra, csak ezt az egyet kell kibírni.

2019. febr. 8. 09:03
 15/22 A kérdező kommentje:
Ertelek utolso es koszonom a hosszu valaszod. Nem is maga a szulinap a hu de nagy dolog, ense voltam soha az a fajta h ugraljon mindenki korul egyetlen nap erejeig. Csak sokszor ez van, h a legjobb baratja vs. en. Es o meg mindig probal ugy csinalni dolgokat h egyikunket se bantson meg es ne kelljen valasztania. Nem is kerem h valasszon, de azok utan h ez a felallas iden szulinapkor, nekem a mogottes tartalom szamit. Meg pedig az, hogy a baratja szulinapjat jobban varja, az ovet szivesebben unnepli, es nem ertem miert en igazodjak a baratjahoz amikor nekem semmi kozom hozza, es miert mindig nekem kell jo kepet vagnom az o dolgaihoz, es szerintem nem lenne kerdes h velem unnepli ezt a kerek szulinapot, hogyha en lennek a fontosabb. De szokas szerint donteskeptelen ha rolam es baratjarol van szo. Tehat nem a szulinap a baj, hanem az, hogy ezeket gondolom moge, es azt nem tudom mennyire jogosan.
2019. febr. 8. 09:11
 16/22 anonim ***** válasza:
46%
Bulizz a barátnőiddel! Az ő szülinapja napján, meg menj el egy barátnőd bulijába, biztosan megfogja érteni, ha ennyire jó fej.
2019. febr. 8. 09:17
 17/22 anonim ***** válasza:
63%

Nem jogosan.

Próbál lavírozni kettőtök között, neked pedig azt kellene látnod, hogy igyekszik a kedvedre tenni.

És ennyi. Innen már csak bele lovalod magad az egészbe és problémát csinálsz oda, ahol nincs.

Lehet, hogy te úgy érzed, hogy mindig a barátai javára dönt, de honnan tudod, hogy hányszor dönt a Te javadra? Azt csak a barátai tudják, ők meg lehet azt hiszik, hogy mindig mindent miattad mond le.

Eddig csak a barátai voltak, most már barátnője IS van és barátai is. Gondolom nem várod el tőle, hogy eldobjon magától mindenkit miattad... Ne csináld, mert abból viszont tényleg rosszul jöhetsz ki.

Azt lásd, hogy milyen cuki, próbál a lehetetlen helyzetből kihozni egy elfogadhatót mindenki számára.

Te magad írtad, hogy próbál mindig úgy csinálni, hogy senkit se bántson meg, ennél többet mit akarsz?

De innentől a Te döntésed, melyik részét akarok felnagyítani, vannak akik problémát látnak oda is,ahol nincs és vannak akik a jóra koncentrálnak.

Én az utóbbi vagyok, uh örülnék a vacsinak meg a családomnak, szombaton meg menjen a haverokkal, nem a tulajdonom.És nem lenne nekem sem jobb, ha ott ülne mellettem, mikor a barátaihoz vágyna. Nekem sem lenne jó és neki sem.

- Szerintem a kerek szülinapok 50nél kezdődnek, de ez magánvélemény.

2019. febr. 8. 09:24
 18/22 anonim ***** válasza:
69%

Mi ezt úgy szoktuk, hogy baráti társasággal egyszerre ünnepeljük az egymáshoz közel lévő név és szulinapokat.

A haver szulinapja nem minden évben a te napodon lesz ünnepelve.

Szerintem a bulira is menj el. Ez csak egy dátum.

2019. febr. 8. 09:39
 19/22 anonim ***** válasza:
43%

Baromi hisztis vagy. Több megoldást is ajánlott a párod, de neked nem felel meg egyik sem.

A világ nem körülötted forog. A születésnapodtól pedig nem leszel különleges.

Sajnálom a csókát.

2019. febr. 8. 09:56
 20/22 anonim ***** válasza:
25%

Nem te fújod fel, mondom ezt úgy hogy én sosem ünneplem igazán a szülinapom.

De akkor is egy kapcsolatban azért illendő lenne a párunkat előnyben részesíteni.

2019. febr. 8. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!