Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire állja meg a helyét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire állja meg a helyét ez egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Barátomnak nem tetszek, mert híztam másfél év óta, mióta együtt vagyunk. 160 cm vagyok, akkor voltam 49 most meg 53 kg. Hasamon látszódik, és az nem tetszik neki, hogy megtudja fogni, mert neki a vékony lapos hasú lányok tetszenek.

Fél éve költöztünk össze, és nagyon sokat vitáztunk azóta, mert feltűnően megnéz más lányokat, utánuk fordul, és néha még mondta is nekem hogy milyen melle meg feneke van. Azt mondta ez utalás volt, hogy én is legyek csinosabb.

Szinte minden nap szó volt hogy ez milyen jól néz ki, vagy videóra keresett rá youtubon, amit ha nem néztem jó szemmel, már megbántódott, hogy így nem lesz boldog, ha ezen veszekszem.

Mondtam neki, hogyha olyan alakom lesz, ami tetszik neki és csinálok egy képsorozatot, mint amilyet szeret nézni, és erre meg mondja, hogy miért kell körülöttem forogni mindennek.

1 hónapja szexeltünk utoljára, úgy hogy mindig együtt alszunk, de azt állítja magáról hogy szexmániás. Azóta jobban kijöttünk, mert megígértem neki, hogy nem veszekszem vele semmiségeken se, meg próbálok mindig kedves lenni és nem kiakadni, mert a csajok miatt sokszor felesleges dolgokon is kiakadtam már. Erre szilveszterben mondja, hogy milyen izmos volt az a csaj, akivel régen találkozott, szívesen megdugta volna.

Az elmúlt 1 hétben meg látta egy csaj ismerősöm képét, és mondja őt dugja, míg mi csókolozunk. Meg mutattam egy idősebb lezbikus ismerőst, arra meg hogy ha megkívánja újra a férfit, szóljak neki hogy jöhet harmadiknak. Meg mikor valahol vártunk és ott volt egy nő, hogy milyen melle van, most szült és olyan izgató lett.

Aztán kijött belőlem ma, hogy mostanában sokat mond másokat, de mi is jól megvagyuk. Erre hogy nem csak az ő hibája hogy nem szexelünk, ha szép csajokkal teli szigeten lenne, lehet 3x is egy nap csinálná, de rossz volt neki a tavalyi viselkedesem.

Én sokszor kezdeményezek, meg próbálok szexi lenni, de akkor lecukiz vagy ha fel izgul, anált akar. Az elmúlt 2 hétben meg mindig lecukizott.

Mondtam neki ma, hogy bánt engem, hogy így beszél, erre csak hogy őt is bántja sok minden.

2019. febr. 5. 22:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Milyen volt a tavalyi viselkedésed? Erre amilyen ő most, max egy jó nagy (tartósabb) megcsalás lehetne indok, de még az se igazán, mert értelmes ember akkor szakít.

De ezt fájt olvasni, nem is bírtam csak felületesen. Miért tűröd?? Ez nem a 4 kg, ráadásul így látatlanban most lehetsz igazán csinos, mert a 49 az szerintem kevés... De nem is ez a lényeg. Teljesen megaláz, ezt élvezi, te pedig minél jobban belédrúg, annál jobban mész utána. Jó ez így? Hidd el nem fog megváltozni, ő már nem szeret, te pedig menthetetlenül össze fogsz omlani. Minél előbb lépj ki, szedd össze magad, aztán keress egy normális férfit, mert ez messze nem az.

2019. febr. 6. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!