Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire állja meg a helyét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire állja meg a helyét ez egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Barátomnak nem tetszek, mert híztam másfél év óta, mióta együtt vagyunk. 160 cm vagyok, akkor voltam 49 most meg 53 kg. Hasamon látszódik, és az nem tetszik neki, hogy megtudja fogni, mert neki a vékony lapos hasú lányok tetszenek.

Fél éve költöztünk össze, és nagyon sokat vitáztunk azóta, mert feltűnően megnéz más lányokat, utánuk fordul, és néha még mondta is nekem hogy milyen melle meg feneke van. Azt mondta ez utalás volt, hogy én is legyek csinosabb.

Szinte minden nap szó volt hogy ez milyen jól néz ki, vagy videóra keresett rá youtubon, amit ha nem néztem jó szemmel, már megbántódott, hogy így nem lesz boldog, ha ezen veszekszem.

Mondtam neki, hogyha olyan alakom lesz, ami tetszik neki és csinálok egy képsorozatot, mint amilyet szeret nézni, és erre meg mondja, hogy miért kell körülöttem forogni mindennek.

1 hónapja szexeltünk utoljára, úgy hogy mindig együtt alszunk, de azt állítja magáról hogy szexmániás. Azóta jobban kijöttünk, mert megígértem neki, hogy nem veszekszem vele semmiségeken se, meg próbálok mindig kedves lenni és nem kiakadni, mert a csajok miatt sokszor felesleges dolgokon is kiakadtam már. Erre szilveszterben mondja, hogy milyen izmos volt az a csaj, akivel régen találkozott, szívesen megdugta volna.

Az elmúlt 1 hétben meg látta egy csaj ismerősöm képét, és mondja őt dugja, míg mi csókolozunk. Meg mutattam egy idősebb lezbikus ismerőst, arra meg hogy ha megkívánja újra a férfit, szóljak neki hogy jöhet harmadiknak. Meg mikor valahol vártunk és ott volt egy nő, hogy milyen melle van, most szült és olyan izgató lett.

Aztán kijött belőlem ma, hogy mostanában sokat mond másokat, de mi is jól megvagyuk. Erre hogy nem csak az ő hibája hogy nem szexelünk, ha szép csajokkal teli szigeten lenne, lehet 3x is egy nap csinálná, de rossz volt neki a tavalyi viselkedesem.

Én sokszor kezdeményezek, meg próbálok szexi lenni, de akkor lecukiz vagy ha fel izgul, anált akar. Az elmúlt 2 hétben meg mindig lecukizott.

Mondtam neki ma, hogy bánt engem, hogy így beszél, erre csak hogy őt is bántja sok minden.

2019. febr. 5. 22:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki ezt a selejtet.

Nem amiatt a 4 kiló miatt ilyen, hanem mert alapból taho.

Kövér meg messze nem vagy. A barátod modell alkattal rendelkezik talán?

2019. febr. 5. 23:21
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
*Itthon
2019. febr. 5. 23:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt az a tavalyi rossz viselkedésed, amit említesz? Mi az a sok minden ami őt bántja? Mintha kiábrándult volna belőled, de magam sem fogja fel, az csak egy kifogás, hogy 4 kióval nehezebb vagy.
2019. febr. 5. 23:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy kis önbecsülésed, kidobod ezt a tahó férget.

Basszus, csak 4 kg, nem 10-ről van szó. Mert akkor azt mondom, oké, nem véletlen vékony nőt választott, bár még 59 kg-val is egészséges testsúlyod lenne. Mielőtt valaki ebbe belekötne, nem ideális, DE EGÉSZSÉGES!

2019. febr. 5. 23:36
 15/21 Rockarc ***** válasza:
91%

Ennel csak jobbat talalhatsz, csak mondom. Ritka nagy kreten baratot valasztottal, ideje lenne egy masikat keresni. O pedig mehet az almai szigetere, ha valaha egyszer megtalalja, akkor lehet elegedett lesz. Boldog akkor sem.

42F

2019. febr. 6. 00:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a srác egy tahó.. Költözzetek szét nagyon gyorsan.

De te nem érzed hogy ez mennyire gáz így?? Vagy nem is tudom milyen szó illene ide.. Ébredj fel kislány! A normális kapcsolatok NEM így működnek!

2019. febr. 6. 01:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Meg most szakits vele. A reggelt se vard meg!!

N/38

2019. febr. 6. 02:58
 18/21 anonim ***** válasza:
39%

Ez a sztori a lapos hassal nekem nagyon ismerős. Mint ha ezt már kérdezted volna. És mintha akkor is egyöntetű válaszok jöttek volna, hogy a pasid egy farok.

És lám, itt az újabb fejlemény!

Te cunci, így sose lesz boldog a férged, ha te itt panaszkodsz gyakorin, ahelyett, hogy tornáznál, mert a beled nem tűnik el magától. Szegénynek néha vihetnél egy feszes testű bombázót, és ha szerencséd van, akkor beszállhatsz harmadiknak, vagy nézheted. Az anállal mi bajod van? Neked fáj és megalázó, de ő élvezi. Az egész kapcsolat erről szól, egy kis popsiszexet ne sajnálj már tőle, ha egyébként meg éveket pazarolsz mellette.

Te választottad. Megérdemled.

2019. febr. 6. 05:50
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Szedd mar ossze egy kicsit magad csessze meg a joeg! Legyen mar egy kis meltosagod, onbecsulesed vagy valami! Nokent olvasni is megalazo, hogy mennyire kis ostob labtorlokent csuszol maszol ennek a faszinak, aki ugy kezeli a farkat mintha az valami jutalom lenne a szamodra hogy beled teszi! Vedd mar eszre magad...
2019. febr. 6. 07:08
 20/21 anonim ***** válasza:
68%

Elmondom neked, hogy csak szorakozik veled.

Mindegy hány kilot hiztál, nem az a baj,

Mert a másiknak szebb a melle vagy jobb a feneke.

Te már rég nem kellesz neki, nem néz rád nőként, azért vagy cuncika...

Azert szologat be mert te reagálsz rá, balhézol, féltékeny vagy ezzel növeled az egójãt.

Hidd el élvezi.

Nálunk is ezt játszotta 3 évig.

Mire rájottem...

Azota ha ilyen beszolásai vannak simán a ķépébe nevetek és meg se szólalok.

Ha azt mondtam neki, hogy akkor menj hozzá akkor ment. Ha balhéztam simán akkor azért ment.

Szerintem most is megy, ha akar akkor talál indokot így is.

Ja, és ne dőlj be annak a dumának, hogy te miattad van ez az egész, te tehetsz róla,

Majd ha megváltozol.....

Te megváltozhatsz, ő sose fog.

Ha élvezed hogy hülyének néz és kihasznál,

Akkor maradj vele együtt, és te leszel a biztos pont 20 év múlva is.

Tönkre fog tenni.

Es élvezni fogja ha vergödsz.

De ha van eszed es lehetóseged azonnal költözz. Minden szó nélkul.

2019. febr. 6. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!