Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire állja meg a helyét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire állja meg a helyét ez egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Barátomnak nem tetszek, mert híztam másfél év óta, mióta együtt vagyunk. 160 cm vagyok, akkor voltam 49 most meg 53 kg. Hasamon látszódik, és az nem tetszik neki, hogy megtudja fogni, mert neki a vékony lapos hasú lányok tetszenek.

Fél éve költöztünk össze, és nagyon sokat vitáztunk azóta, mert feltűnően megnéz más lányokat, utánuk fordul, és néha még mondta is nekem hogy milyen melle meg feneke van. Azt mondta ez utalás volt, hogy én is legyek csinosabb.

Szinte minden nap szó volt hogy ez milyen jól néz ki, vagy videóra keresett rá youtubon, amit ha nem néztem jó szemmel, már megbántódott, hogy így nem lesz boldog, ha ezen veszekszem.

Mondtam neki, hogyha olyan alakom lesz, ami tetszik neki és csinálok egy képsorozatot, mint amilyet szeret nézni, és erre meg mondja, hogy miért kell körülöttem forogni mindennek.

1 hónapja szexeltünk utoljára, úgy hogy mindig együtt alszunk, de azt állítja magáról hogy szexmániás. Azóta jobban kijöttünk, mert megígértem neki, hogy nem veszekszem vele semmiségeken se, meg próbálok mindig kedves lenni és nem kiakadni, mert a csajok miatt sokszor felesleges dolgokon is kiakadtam már. Erre szilveszterben mondja, hogy milyen izmos volt az a csaj, akivel régen találkozott, szívesen megdugta volna.

Az elmúlt 1 hétben meg látta egy csaj ismerősöm képét, és mondja őt dugja, míg mi csókolozunk. Meg mutattam egy idősebb lezbikus ismerőst, arra meg hogy ha megkívánja újra a férfit, szóljak neki hogy jöhet harmadiknak. Meg mikor valahol vártunk és ott volt egy nő, hogy milyen melle van, most szült és olyan izgató lett.

Aztán kijött belőlem ma, hogy mostanában sokat mond másokat, de mi is jól megvagyuk. Erre hogy nem csak az ő hibája hogy nem szexelünk, ha szép csajokkal teli szigeten lenne, lehet 3x is egy nap csinálná, de rossz volt neki a tavalyi viselkedesem.

Én sokszor kezdeményezek, meg próbálok szexi lenni, de akkor lecukiz vagy ha fel izgul, anált akar. Az elmúlt 2 hétben meg mindig lecukizott.

Mondtam neki ma, hogy bánt engem, hogy így beszél, erre csak hogy őt is bántja sok minden.

2019. febr. 5. 22:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam, ennél jobban már ne alázd meg magad, szerintem beszélgessetek komolyabban a kapcsolatotok jövőjéről, a helyedben nagyon fontolgatnám a szakítást ezek alapján.
2019. febr. 5. 22:25
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó sorokat már csak nagyjából olvastam... MIT KERESEL TE EZ MELLETT A FÉREG MELLETT?

Csajszi, legyen már benned egy kis tartás? Miért hagyod hogy megalázzon? MIÉRT??? Mitől olyan hűha ez a patkány, hogy ezt tűröd??? Meddig fogod ezt hagyni?? Míg totál a földbe tiporja az önbecsülésedet?? Már most totál ki vagy és már most teljesen leértékeled önmagad... Ne légy hülye, kérlek!

2019. febr. 5. 22:26
 3/21 anonim ***** válasza:
95%

Ez egy tahó! Ha van egy csepp önbecsülésed és eszed, nagyon nagyon gyorsan lapátra teszed! Nem fog megváltozni, ne is reménykedj! Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de tapasztaltam már ezt-azt az életben.

45+Ffi

2019. febr. 5. 22:28
 4/21 anonim ***** válasza:
92%

Elképesztő. Ilyenkor tudnék dunába ugrani hogy én aki normális lennék egy nővel egyedól vagyok, az ilyen kretének pedig csicskáztatják, és megalázzák a barátnőjüket.

f31

2019. febr. 5. 22:41
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Jaj kislány olyan rossz ezt még olvasni is:(

Legyen már egy pici önbecsülésed. Ő érzi, hogy nincsen, szabad neked ilyeneket mondania... hagyd el, mert tönkre tesz téged..

2019. febr. 5. 22:47
 6/21 anonim ***** válasza:
98%
#4: csak ideig-óráig. Végül a magadfajták lesznek a győztesek, a porbafingók, nint a kérdező partnere pedig eltűnik a süllyesztőben. 🙂
2019. febr. 5. 22:50
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de ezt így ismeretlenként is fájt olvasni.

Az is baj, hogy a barátod érzelmi intelligenciája kb. egy fikusz szintjén mozog, de hogy benned nincs annyi egészséges önbecsülés, önérzet és tartás, hogy ilyen viselkedés és beszólások után még vele vagy, az nagyon szomorú.

A szüleidtől ilyen párkapcsolati mintát láttál, hogy apukád alázza anyukádat, ő meg tűri?

Ha a párom egyszer olyat mondana, hogy egy másik nőt (izmosat, lapos hasút, nagy mellűt, tök mindegy) "úgy megdugna", akkor már aznap este anélkül tehetné, hogy megcsalás lenne, mert szélnek ereszteném egyből.

2019. febr. 5. 22:56
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Végig olvasni is rossz volt.A kérdésedre a válasz semennyire.Ne tűrd, hogy így megalázzon nincs hozzá joga és ha valaki így beszél veled az semmire se tart.Miert nem hagytad meg ott?
2019. febr. 5. 23:01
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Uhh basszus, én 20 kilóval vagyok több és imád a párom. Meddig alázod magad egy ilyen tirpákkal, aki ha a bmi indexen nem kórosan sovány, csak sovány, akkor kövérnek tart. Kész agyrém, hogy egyes lányok mennyire nagy nullának tartják magukat és egy ilyen gyökér mellett vannak.
2019. febr. 5. 23:20
 10/21 anonim ***** válasza:
92%
7# nekem van itthom két szép fikuszom,azok többet érnek,mint ez a csávò :D
2019. febr. 5. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!