Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan egyeztetitek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan egyeztetitek össze kapcsolatban a munkahelyek idejét és helyét?

Figyelt kérdés

Az egyik minden nap dolgozik, a másik otthonról is dolgozhat, egyik Magyaro.n, a másik külföldön, egyik 8 órát, másik 12t dolgozik. Hogyan oldjátok és beszélitek meg ezeket?

Köszönöm szépen előre is :)

2018. dec. 3. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs könnyű dolgotok D:
2018. dec. 3. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Párom 13.30-22.00-ig dolgozik, és fél 11, mire este hazaér. Én 8-16-ig dolgozom, rosszabb esetben 18-ig. De neki is és nekem is van pihenője, meg este egy órát együtt vagyunk, mielőtt lefekszem aludni, plusz napközben vagy telefonon beszélgetünk, vagy messengeren írunk egymásnak, amikor csak tudunk.
2018. dec. 3. 12:36
 3/4 A kérdező kommentje:
1es: nem magamról írtam, csak általánosan.
2018. dec. 3. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon nehezen. Párom 12 órában dolgozik, ugye nem fix napokon. Én 8 órában hétfőtől péntekig. Nem egy városban lakunk. Sokszor ha hétvégére van beosztva akkor esélytelen a találkozó, hiszen nekem meg az a 2 szabadnapom van. Minden este beszélünk neten vagy telefonon. Mondjuk már megszoktuk így. Megmondom őszintén furcsa lenne ha minden nap találkoznánk, de azért biztos meg tudnám szokni :D

24N

2018. dec. 3. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!