Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz dolog, hogy hazudok a magasságomról?
Ha bárk kérdezi, akkor azt mondom, hogy 165cm vagyok, pedig igazából 168 centi vagyok. 18 éves koromban mértek 165 centit és az maradt meg bennem.
25/F
Néha úgy érzem a saját életem van itt megörökítve.
N
Igazából senkit nem foglalkoztat, ez nem akkora eltérés.
Az kellemetlenebb, mikor a pasi 180cm-nek hazudja magát neten, majd találkozunk, és épp hogy 1-2cm-rel magasabb nálam (170cm vagyok).
Miért hazudod magad alacsonyabbnak férfiként?
Hibásan/véletlenül 165 centit mondani pedig nem hazugság, ha ez maradt meg benned.
3#
Azért, mert nem érdekel annyira az a 3 centi, hogy áttérjek miatta a 168-ra.
4#
Ha 168-nak mondanám magam, de 165 lennék az baj lenne?
A férfiak előszeretettel hazudnak a magasságukról pozitív irányaba, főleg online.
Ha kevesebbet mondassz az a kisebbik rossz, a másik irányt viszont nem értem főleg ha közel egymagasak a lánnyal. Vannak magasabb barátnőim a tölük 2-3 cm el magasabbnak mondott férfiak rendre egymagasak vagy alacsonyabbak náluk. Külsősnek lehet, hogy nem, de számukra iszonyatosan feltűnő.
Én is voltam már hasonló helyzetben, állítólag 167 volt, gyakorlatilag velem egymagas....
Szerintem gáz, hogy hazudik és hülyének néz
Egy jó barátom kb 170 cm, de mivel kevesli ezért 176-nak hazudja magát pl társkeresőkön.
Egyébként ilyen 5 centi vagy az alatti eltérést még nem vesznek észre az emberek, szóval azt sem fogják tudni megmondani szemre, hogy te 165 vagy és nem 168.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!