Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz dolog, ha mindig a barátom jön el értem és hoz haza kocsival 60 km-re?
Autóval egy óra alatt meg lehet tenni az utat (csak egy irányba)
Busszal 2-3 óra.
Vonattal 4.
Én nem vezetek, mert akkor halálfélelmem van.
Mindig a barátom ajánlja fel, hogy eljön értem, vagy hogy hazahoz.... rossz dolog, ha elfogadom? Nem akarom kihasználni és nem tudom, ez annak számít-e. (Szerinte nem, de néha bűntudatom van miatta)
A jogsim a fiókom mélyén lapul. Nem használom, olyan, mintha "visszaadtam" volna. :)
"Sok eszed van."
Köszi, hogy úgy szólsz be, hogy azt se tudod, miről van szó. :) Soha életemben nem akartam jogsit csinálni, de szüleim a fejükbe vették, hogy nekem az nagyon kell, és ha a választék az, hogy vagy elmész órára, meg vizsgázni (és átmész első alkalommal), vagy felpofoznak amiért nem teszed amit mondanak, akkor lehet inkább te is beültél volna megszerezni azt a nyamvadt papírt....
A többieknek köszi a választ! A benzinpénzt nevetségesnek tartja, de az bevett szokás, hogy én fizetek, ha útközben megállunk enni, vagy rendelünk, vagy csak simán mire jön értem addigra összedobok valami finomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!