Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori a céges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a céges ottalvós csapatépítéseken az egyéjszakás szex?

Figyelt kérdés
Ki találkozott már ilyennel, gyakori vagy túl van lihegve az egész?
2019. febr. 2. 12:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk nem jellemző, mondjuk én is összekavarodtam a céges vacsorán az egyik munkatársammal, de kb. én vagyok ott a legfiatalabb és én jöttem a legkésőbb. Akik már ott vannak 10-20 éve, azoknak igénye sincs nagy mulatozásra, stb.

De ha attól félsz, hogy a párod az ottalvós csapatépítőn félrekúr, akkor "megnyugtatlak": nem kell ahhoz ottalvós buli, hogy megtegye, ha erre van igénye.

2019. febr. 2. 15:16
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
A válaszadók max ilyen proli munkahelyen dolgozhattak, ha ennyire gyakori volt a szex. Én már dolgoztam pár helyen, de ilyen nem volt még sehol.
2019. febr. 2. 15:30
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
Olyan nagy létszámú "cégnél" dolgozom, ahol sokan vannak, és kb. 20 % a nők aránya. Az összes, ismétlem az ÖSSZES! meg lett már dugva valamelyik kolléga által. És még csapatépítő buli sem kell hozzá.
2019. febr. 2. 16:02
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
12-esnek igaza van. Egyik munkahelyemen sem volt ez jellemző. Túl sok filmet néztek, meg élénk a fantáziátok.
2019. febr. 2. 16:09
 15/25 anonim ***** válasza:
85%

12: "A válaszadók max ilyen proli munkahelyen dolgozhattak..."

Én sem vágok már fel a minisztériumra - de nem is lehet.

2019. febr. 2. 16:47
 16/25 anonim ***** válasza:
77%

Én az a fajta dolgozó vagyok, aki alig iszik, nem is nagyon marad céges csapatépítőn ott, amíg mindenki más matt részegre issza magát, szóval én sose láttam ilyet és velem se esett még meg.

30N

2019. febr. 2. 17:53
 17/25 anonim ***** válasza:
65%

Másoknál nem tudom hogy megy, én egy olyan multinál dolgozok, ahol világszinten 50 ezer alkalmazottja van a cégnek, és nagyon durván számít, hogy mit mutatsz kifelé. Facebookod, összes online tevékenységed, mindent néznek (azóta töröltem le magam, amióta itt dolgozok).

Nálunk a céges csapatépítő is kínszenvedés, mert ott is muszáj, hogy kulturáltan viselkedj, ha valaki spicces lesz, már megy az enyje benyje, hogy jajj na hát na, viselkedj. A "legkeményebb" dolog, ami megtörténhet, hogy valaki táncol egyet vagy karaokezik.

Volt példa egyetlen egy kavarásra, ott konkrétan szex sem történt, csak elég proli módon mulattak, és másnap kibaxták mindkettőt, mondván ezen a munkahelyen (hiába nem ott volt) nem tolerálják ezt. Szóval nálunk 1000% hogy nem jellemző.

N

2019. febr. 2. 18:06
 18/25 anonim ***** válasza:
38%
Az értékeléseket elnézve mintha trollkodás lett volna a kérdés kiírása is. Kérdez valaki valamit és amelyik válasz nem tetszik azt lehúzza, de akkor ez nem is iagzi kérdés. Tisztelt kérdező! Minden munkahelyi partin mindenki a munkahelyi kapcsolatait erősíti és sose senkise szokott próbálkozni. Legalábbis erre még nem volt péda, így nyugodtan el lehet ilyenre menni.
2019. febr. 2. 18:26
 19/25 anonim ***** válasza:
42%
Multinál dolgozom, nálunk ilyenkor a 22 év körüli gyakornok csajok nagyon nem bírnak a p....csájukkal.
2019. febr. 2. 19:39
 20/25 anonim ***** válasza:
75%
Emiatt nem mentem soha csapatéíteni. Szoftverfejlesztő cégnél. 95% farok.
2019. febr. 2. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!