Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A napokban feltettek rólam egy videót Nap**sz@@rra, amin az látszik, h vki kiveri a mellemre és az arcomra. Ha ismerem az illetőt, tehetek feljelentést ellene?
Figyelt kérdés
2019. jan. 30. 22:56
11/27 anonim válasza:
Azért szó nélkül tuti nem hagynám. Van oka annak a féregnek hogy bosszút álljon?
12/27 anonim válasza:
Fosol hogy felnyom a csaj mi? Hát komám ha benyögi a nevedet a yardon, kitipegnek lefoglalni az összes eszközöd és rajta van valamelyiken a vidi. Akkor mit mondasz?
13/27 anonim válasza:
Már mindegyik mit csinálsz Csenge, sajnos, mindenki látta /látja, aki számít. Ismerőseid körében három napig téma leszel, de majd elfelejtik. Koltözz másik városba.
15/27 anonim válasza:
Na utána néztem,napiszaron kb a harmadik oldalon ott a videó! Akit érdekel nézze meg! :)
16/27 anonim válasza:
Telefononra veri ki valaki a fa..át a képére! 😂
19/27 anonim válasza:
Nem értem, mi értelme az egésznek. Ezek szerint a pasik is megalázónak tartják a pofára élvezést.
20/27 anonim válasza:
Hát Csenge, megnéztem.. Nem kellett volna. Nagyon-nagyon alja.. Legtöbb, amit tehetsz az az, hogy elengeded ezt az egészet és nem foglalkozol vele. Hiába tereled jogi útra, maganak csinálsz vele egy jó hosszú, évekig tartó procedúrát, ahol maximum (egy csomó költség mellett) egy ejnye-bejnyét kap majd az illető, de semmi olyat, ami kvázi büntetés lenne. Próbáld meg leszrni és nem foglalkozni ilyen egysejtű állatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!