Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok csak alkalmatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok csak alkalmatlan mindenféle szereteten alapuló kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 22:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
A szereteten alapuló kapcsolatok nem túl tartósak, ezen ne bánkódj. Csak érdekkapcsolatokban érdemes gondolkodni.
2019. jan. 19. 22:57
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Öregapád térde kalácsa.
2019. jan. 19. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Engem sem tud senki szeretni.
2019. jan. 19. 23:16
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Gondolkodj el hogy mi lehet probléma amiatt így van és változtass rajta. Ha meg így jó vagy nem tudsz akkor fogadd el.
2019. jan. 19. 23:35
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Lány vagy?
2019. jan. 20. 00:00
 6/11 A kérdező kommentje:
nem
2019. jan. 20. 00:07
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Addig vagy alkalmatlan pontosan addig amig annak találod és tálalod magad..
2019. jan. 20. 00:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi kérdéseid alapján te, hogy is mondjam, nagyon fiatalos vagy. Még sokat fogsz érni.
2019. jan. 20. 00:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Csak érdekkapcsolatokban érdemes gondolkodni."

Egy valódi pszichopata CSAK érdekkapcsolatokban KÉPES gondolkodni, számára más nem létezik.

2019. jan. 20. 02:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is alkalmatlan vagyok bármiféle kapcsolatra. Valahogy a felnőttéválásom során nem volt lehetőségem megtapasztalni egyik formáját se. Barátnő kérdést számomra mindig valamiféle misztérium övezte. Nem tudtam másoknak hogy sikerül találni, mit tesznek érte.. Abban a tévhitben éltem, hogy majd összehoz a sors valakivel idővel, valami véletlen folytán, vagy találok valakit, akin látom, hogy vevő lenne a közeledésemre. De nem volt ilyen sose. Az idő meg csak telik, az igények meg csak nőnek az én korosztályomban, a nők részéről, mert már sok mindent megéltek, tapasztaltak, tudják mit/kit akarnak, vagy épp kit nem. Én meg 27 évesen megrekedtem 14-16 éves szinten. Fogalmam sincs milyen egy nővel bármiféle kapcsolatban lenni, csak amit max a filmekben láttam. Furcsa ez az élet, kinek hogy alakul... Visszacsinálni úgy sem lehet. A lényeg a lényeg, én kezdem elengedni a dolgot, mert azon kívül mondhatni sikeres vagyok, jól haladnak a dolgaim, a szerény kis életemben. :)
2019. jan. 20. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!