Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális azt érezni, hogy egész nap ölelkeznék, ha lenne kit?
Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 15:00
3/12 A kérdező kommentje:
Magányos vagyok.
2019. jan. 19. 15:02
4/12 anonim válasza:
Én is ölelkeznék veled.
Üdv: A magasfeszültségű vezeték.
5/12 anonim válasza:
Én is ezt érzem. Normális ha magányos az ember.
6/12 anonim válasza:
Ölelj meg pár könyvet. A mondatodban 'kit' helyett 'kivel'-t kellett volna írnod, hogy helyes legyen.
Annyira azért nem nehéz a nyelvünk. Neked pedig úgyis van elég időd. Fejleszd magad.
7/12 anonim válasza:
Nem normális, nem vagy már kisbaba, aki az anyja csecsén csüng egész nap. Ezt olyan 3 éves korban ki kellett volna nőni, sajnálom, hogy nekem kell elmondani, de ha így érzel, úgy látszik még nem sikerült felnőnöd.
8/12 anonim válasza:
A kapcsolat elején igen, akkor ez szokott lenni. Nekem kb 3 év kellett ahhoz, hogy le tudjak ülni a párom mellett mondjuk olvasni egy könyvet és ne csak összebújni akarjak állandóan.
9/12 anonim válasza:
#7: egy öleléshez sosem lehet eléggé felnőttnek lenni. Nem tudom, vágod-e, hogy az immunrendszer szintentartásához napi 7 ölelés kell, erősítéséhez 10 ölelés kell naponta.
10/12 anonim válasza:
#9 Csakhogy itt nem egy ölelésről volt szó, hanem hogy a másikon lógunk egész nap. Az ilyen szintü függés pedig már nem egészseges, dehát ide nem is az egészsegesek írnak ki kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!