Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez az egész? "mitől lennél boldog, azt akarom ha mosolyognál" közben másnak ecseteli, hogy hamarosan a helyemen alhat. Miért kell még mindig belém rúgni?
Eddig is tett a fejemre, és most se sokat változott a helyzet, csak nem értem ezt az egész színészkedést.
Minek kell ezt neki csinálni, másik ember lelkével érzéseivel játszani.
Mindig tett a fejedre és akart mást fektetni a helyedre vagy csak mióta nem mosolyogsz és élsz nemi életet ?
Komolyan kérdem.
32/f
Én vagyok a nő.
Sajna mindig ez volt. Persze az én hibámból...
Lejött, hogy te vagy a nő. Nézd kérdező. Nem sok információt adtál. Ha valakivel olyan problémád van az elejétől fogva amivel nem tudsz együtt élni, akkor nem kell/kellett volna. Ha ez volt, ahogy írtad, akkor mi a kérdés ?
32/f
Nem veszi figyelembe, hogy fájdalmat okoz. Legalább már ne okozna fájdalmat.
Csak hagyna magamban lenni, és ne akarna "boldoggá tenni", akkor amikor már vége.
Ha lehet szépen válni akkor szépen válunk.
Feladtam. És megyek. Attól még fáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!