Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol húznád meg a határt a melegkapcsolatokat illetően?
Szerinted a melegkapcsolat egyenértékű a heterokapcsolatokkal?
Tehát házasodhatnak?
Fogadhatnak örökbe gyereket?
Az állam előtt jogilag egyenrangúvá tennéd egy hetero házassággal szemben?
Egyenértékű a hetero kapcsolattal.
A polgári esküvőt engedném, jogilag lehetnének házasok.
Gyereket előzetes pszichológiai és egyéb alkalmassági teszteket követően fogadhatnának örökbe (ahogy a heterok is).
Szerintem azért fontos ilyen feltételeket szabni, mert ugyan nyilvánvaló, hogy vannak rossz, alkalmatlan hetero szülők, de attól, hogy két homoszexuális férfi vagy nő szeretne örökbefogadni egy gyereket, még nem feltétlenül lennének jó szülők. Ők is lehetnek utolsó, primitív, alja emberek ugyanúgy, mint a heterok, egyszerűen csak a szexuális orientációjuk más. Szerintem sokan azért éreznek ettől a dologtól zsigeri undort, mert a melegeket a gátlástalan, exhibicionista, melegfelvonulásokon kistangában vonuló, médiában nagy nyilvánosságot kapó emberekkel azonosítják, akik a komplett identitásukat aköré szervezik, hogy milyen nemi szervet szeretnek melyik testnyílásukban érezni, és fontosnak érzik, hogy ennek minden megnyilvánulásukban hangot is adjanak. Szerintem egy ilyen homoszexuális ember pl nem lenne alkalmas szülőnek, nem egy gyereknek való környezet és téma a szexualitás erőltetése (arra meg nem lehet alapozni, hogy ha gyereke lesz, akkor biztosan másképp viselkedik majd). Viszont ettől függetlenül van rengeteg totál normális férfi és nő, aki teljesen átlagos életet él és mellesleg a saját neméhez vonzódik és évek óta ugyanazzal a személlyel van kapcsolatban, szerintem ők simán lehetnének nevelőszülők, ha szeretnének (ha más akadálya nincs a dolognak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!