Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol húznád meg a határt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol húznád meg a határt a melegkapcsolatokat illetően?

Figyelt kérdés

Szerinted a melegkapcsolat egyenértékű a heterokapcsolatokkal?

Tehát házasodhatnak?

Fogadhatnak örökbe gyereket?

Az állam előtt jogilag egyenrangúvá tennéd egy hetero házassággal szemben?

2019. jan. 18. 12:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Engem mindig is úgy neveltek fel a szüleim, hogy törődjek mindig a magam dolgával. Engem sosem zavart az, hogy valaki a saját neméhez vonzódik amíg ezt kulturált keretek között tudja csinálni. Nem zavar, hogy házasodnak, hogy gyereket szeretnének, szerintem egy gyereknek nem az a fontos, hogy egy férfi és egy nő nevelje fel, hanem hogy egy olyan családban nőjön fel ahol szeretik. Az sem zavar, ha mondjuk látok két azonos nemű embert smárolni. Az viszont engem is zavar függetlenül attól milyen párkapcsolatról van szó, hogy ha szó szerint előttem szexelnek kb.
2019. jan. 18. 12:44
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

"ontosan erre írom, hogy a meleg párok se buborékban élnek, hogy ott minden szipiszupi."

Ez így van alapvetően. Csak ott van egy kis különbség, hogy míg egy hetero pár futószalagon tudja gyártani a pulyákat, akár a semmire is, nyomorba is, senkit nem érdekel, addig egy meleg pár örökbefogadni tud, aminek meg nagyon sok feltétele van. Illetve örökbefogadás után is sokkal többet járnak az emberek nyakára, mint egy saját újszülött esetében. Ez hetero párok esetében is így van. Így az alkalmatlanokat kiszűrik. Persze a rendszer sosem tökéletes, ki lehet játszani, most csak arányokról beszélgetünk.

2019. jan. 18. 12:47
 13/25 anonim ***** válasza:
6%
Nem, nem, nem és nem. A határt pedig az egyenlítő mentén 1-1 méterre északra és délre húznám meg, ne növeljék már a globláis felmelegedést!
2019. jan. 18. 12:52
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
Mindegyik kérdésre igen a válaszom, mint ahogy az európai országok jelentős részében ez így van.
2019. jan. 18. 12:56
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Számomra egyenrangú. Ugyanúgy nem szeretem, ha egy heteró pár nyalogatja egymás manduláját nyilvánosan, mintha egy meleg pár tenné ezt, és ugyanúgy nem zavar, ha egy meleg pár boldogan sétálgat az utcán kézen fogva, mintha egy heteró pár tenné.

Nem is értem egyébként, hogy ha állítólag minden embernek egyenlő jogai vannak a modern társadalmakban, akkor a melegektől miért vesznek el jogokat...

Szerintem elég beteges azzal foglalkozni, hogy random emberek melyik fajta nemiszervet preferálják illetve kibe szerelmesek. Egyetlen ember nemi preferenciája érdekel, a páromé (érthető okokból), a többiek nemi életébe nem látom be, hogy miért kellene beleszólnom.

Számomra minden kapcsolat egyenrangú, ami megfelel három feltételnek:

1. Emberi lények között jön létre,

2. Akik felnőttkorúak,

3. És közös beleegyezésen alapul a dolog.

2019. jan. 18. 12:58
 16/25 anonim ***** válasza:
31%
"Hol húznád meg a határt"? A tölem mért 1m-es felületen kivül.
2019. jan. 18. 13:03
 17/25 anonim ***** válasza:
59%

Igen, teljes mértékben.

Igen. Mind állami, mind egyházi szinten maradéktalanul.

Nem! Esetleg majd akkor, ha eltelik jó néhány évtized, és mindenhol bevett szokássá válik elfogadni őket, és ugyanazon jogok fogják megilletni őket, mint másokat. Azonban amíg parádézniuk kell és végletek között ugrálni, addig felejtsék el. Nem kell a társadalmi cirkusz egy gyerek fejődéséhez. És ugyanezen okból nem csak számukra tiltanám az örökbefogadást, vagyis inkább a gyerekvállalást. Az örökbefogadás legalább szabályozott. Sokkal csekélyebb mértékben kerül rossz helyre a kiskölyök, mint természetes úton.

Igen. Hogy a fenébe ne?

2019. jan. 18. 13:12
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

Én engedélyezném a házasságot. Amúgy sokat gondolkoztam ezen, és házasság továbbra is maradhatna alkotmányosan védett intézmény, csak épp így kéne megfogalmazni: házasság kizárólag két természetes személy között jöhet létre.

A természetes személy fogalmát aki picit jártas jogban, ismeri, és ez egyben azt is jelenti, hogy a házasság védett intézmény marad, de a melegek is ugyanúgy házasodhatnának.

2019. jan. 18. 14:46
 19/25 anonim ***** válasza:
75%
4 igen!
2019. jan. 18. 15:39
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
Mindegyikre igen. Ők is emberek nem? Nyilván nem fogják egymást megdugni az utcán. Ahogy a normális heterok sem.
2019. jan. 18. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!