Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol húznád meg a határt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol húznád meg a határt a melegkapcsolatokat illetően?

Figyelt kérdés

Szerinted a melegkapcsolat egyenértékű a heterokapcsolatokkal?

Tehát házasodhatnak?

Fogadhatnak örökbe gyereket?

Az állam előtt jogilag egyenrangúvá tennéd egy hetero házassággal szemben?

2019. jan. 18. 12:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
14%
Nem, nem,nem és nem. Akkor is ha lepontozol.
2019. jan. 18. 12:24
 2/25 anonim ***** válasza:
82%
Igenek!
2019. jan. 18. 12:27
 3/25 anonim ***** válasza:
18%
És az is káros, hogy a melegeket gyakran " tökéletes párként" aposztrofálják, akik szinte a szivárványszinű unikornist is megveszik az ( örökbefogadott) gyereküknek, és imádják egymást, meg a gyereket is. A valóságban meg ugyanúgy veszekedhetnek, sőt, ott is hagyhatják a másikat a sz@rban.
2019. jan. 18. 12:30
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
Mindegyik kérdésre igennel válaszolok, és úgy, hogy nem vagyok meleg. Engem nem zavar, ha valaki a saját neméhez vonzódik, ha elfogadja, hogy én meg nem. Az szokott zavarni, ha párok - tökmindegy, hogy meleg vagy hetero - már szinte előjáték szinten egymásnak esnek nyilvánosan, ez senkire nem tartozik kettőjükön kívül.
2019. jan. 18. 12:30
 5/25 anonim ***** válasza:
78%
"És az is káros, hogy a melegeket gyakran " tökéletes párként" aposztrofálják, akik szinte a szivárványszinű unikornist is megveszik az ( örökbefogadott) gyereküknek, és imádják egymást, meg a gyereket is. A valóságban meg ugyanúgy veszekedhetnek, sőt, ott is hagyhatják a másikat a sz@rban." - Mert hetero párok ilyet nem csinálnak, igaz? :-D Soha... Ne legyél álszent.
2019. jan. 18. 12:32
 6/25 A kérdező kommentje:
És az szerintetek milyen hatással van egy gyerekre, ha azonos nemű nevelői vannak? Hogyan hat a fejlődésére?
2019. jan. 18. 12:35
 7/25 anonim ***** válasza:
78%

"A valóságban meg ugyanúgy veszekedhetnek, sőt, ott is hagyhatják a másikat a sz@rban."

Tehát végül is elismered, hogy általánosságban nincs semmi különbség a hetero és homo párok közt. Örülök hogy ezt sikerült tisztáznunk.

Amúgy engem teljesen hidegen hagy a téma. Én azt nem értem, hogy másokat miért foglalkoztat ez ennyire, miközben gyakorlatilag teljesen jelentéktelen. Azért van így felfújva a dolog a médiában, mert az emberek foglalkoznak vele. Ha simán senki nem törődne vele, hanem hagynánk egymást békességben élni, akkor nem érdekelné a téma a kutyát se.

2019. jan. 18. 12:37
 8/25 anonim ***** válasza:
49%
Ez az, hogy a heteroszexuális párokkal van demonstrálva hogy bezzeg mennyi a rossz házasság, meg mennximgyerek senyved apu ,anyu miatt...ontosan erre írom, hogy a meleg párok se buborékban élnek, hogy ott minden szipiszupi.
2019. jan. 18. 12:38
 9/25 anonim ***** válasza:
87%

Àllitom, hogy egy meleg parnal, aki neadjisten plüssunikornistól a szivàrvànyos bolcsoig mindent megad neki, a gyerek sokkal jobb helyen lenne, mint Kolompàr-Lakatos-Bogdàn Rubina ès Rikàrdó kilencedik csemetèjekènt a telepen, ahol a gyerekekkel nem foglalkoznak, csak nonek, mint a gomba. Vagy teszem azt örülnek, ha vacsorara szaraz teszta üresen jut mindenkinek, illetve, a rüh és a tetű amolyan átlagos dolognak szàmít, tiszta esetleg új ruhàt pedig csak akkor làt a gyerek, ha az óvónènik turiznak neki az adomànyzsàkból.

A szulo nemi iranyultsaga nem szabadna, hogy szamitson a gyereknevelesben.

Ahogy egy normalis hetero par sem szexel a gyerek elott, a melegek sem fognak.

2019. jan. 18. 12:38
 10/25 anonim ***** válasza:
50%
Google a barátod kérdező. Rengeteg interjú, beszélgetés, video és szöveges anyag van fent meleg párok által felnevelt gyerekekkel/gyerekekről.
2019. jan. 18. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!