Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még valódi úriemberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még valódi úriemberek?

Figyelt kérdés

Számomra az úriember olyan férfit jelent aki intelligens, nyitott a világra, tanult, diplomás. Tud viselkedni az etikett alapjaira illeszkedve vagyis nem kell szégyenkeznem miatta. Érdeklődik a kultúra iránt: szeret színházba járni, nem utasít el egy múzeumlátogatást vagy egy hangversenyt.

Ad a megjelenésére és szereti a minőséget akár ételről, óráról, ruháról, autóról vagy szórakozásról van szó.

Vannak céljai, tervei és számára nem a legfontosabb hogy a bankba gyarapítsa a megtakarítását miközben mindennap a televíziót bámulja otthon költséghatékonyság céljából. Valódi úriember aki nem akad ki ha a barátnője a gyapjú pulcsiját nem otthon mossa hanem a tisztítóba adja vagy ha minőségi csizmát vásárol télre és nem a legolcsóbbat.

2019. jan. 14. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológusok tudtommal bölcsészek, ezzel a helyesírással nem tudom hogyan lehet átvészelni megannyi vizsgaidőszakot :D
2019. jan. 14. 22:04
 52/66 A kérdező kommentje:

Már az elején írtam hogy külföldön éltem, ott végeztem.

Részemről a kérdést lezárom, nem érdemes itt bármit is kérdezni.

2019. jan. 14. 22:24
 53/66 anonim ***** válasza:
0%
Részünkről mi is lezártuk. :DDD
2019. jan. 14. 22:55
 54/66 A kérdező kommentje:
Ágnyeszka elég sivár életed lehet ha itt töltöd az estéd.
2019. jan. 14. 23:00
 55/66 anonim ***** válasza:
0%
Ja, elég sivár, meló meló hátán, de most lazítok ill. lassan alvás. Miért? Szted, ez para? :)
2019. jan. 14. 23:13
 56/66 anonim ***** válasza:
🤦‍♀️
2019. jan. 14. 23:23
 57/66 anonim ***** válasza:
95%

A kérdező kommentje:

Ágnyeszka elég sivár életed lehet ha itt töltöd az estéd.

ma 23:00 :DDDDD

Te olyan hülye vagy, hogy amikor mást akarsz megsérteni, akkor is saját magadnak szólsz be.

2019. jan. 14. 23:30
 58/66 anonim ***** válasza:
0%
Kicsim! Kezeltesd magad. :DDD Te már túl mutatsz az aspergeren is. :DDD
2019. jan. 14. 23:40
 59/66 anonim ***** válasza:
Jelentettem a kérdést, át kellene rakni az üzlet és pénzügyek kategóriába.
2019. jan. 14. 23:46
 60/66 anonim ***** válasza:
Bocs, #63 %, azt hittem első olvasatra, h a Kérdező vagy. :)
2019. jan. 14. 23:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!