Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még valódi úriemberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még valódi úriemberek?

Figyelt kérdés

Számomra az úriember olyan férfit jelent aki intelligens, nyitott a világra, tanult, diplomás. Tud viselkedni az etikett alapjaira illeszkedve vagyis nem kell szégyenkeznem miatta. Érdeklődik a kultúra iránt: szeret színházba járni, nem utasít el egy múzeumlátogatást vagy egy hangversenyt.

Ad a megjelenésére és szereti a minőséget akár ételről, óráról, ruháról, autóról vagy szórakozásról van szó.

Vannak céljai, tervei és számára nem a legfontosabb hogy a bankba gyarapítsa a megtakarítását miközben mindennap a televíziót bámulja otthon költséghatékonyság céljából. Valódi úriember aki nem akad ki ha a barátnője a gyapjú pulcsiját nem otthon mossa hanem a tisztítóba adja vagy ha minőségi csizmát vásárol télre és nem a legolcsóbbat.

2019. jan. 14. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:
Az étteremben a férfi megy előre és utána követi a nő.
2019. jan. 14. 20:06
 12/66 anonim ***** válasza:
90%
A magyar helyesírás szabályaival sincs tisztában, de neki az értelmiségi pasi kell.. Tipikus.
2019. jan. 14. 20:08
 13/66 anonim ***** válasza:
#11 lassan gugliztál tül sok perc telt el.
2019. jan. 14. 20:08
 14/66 anonim ***** válasza:
52%

Rengeteg ilyen úriember van, csak nem a te "mércéd" szerint... Te pénzben méred, én emberben.

Én rengeteg férfit látok, kik úriemberek számomra, aki intelligens, nyitott a világra, nem biztos, h tanult, és egyáltalán nem biztos, h diplomás. Ad a megjelenésére, és szereti a minőséget, pénztárcájához mérten: akár óráról, ruháról, autóról vagy szórakozásról van szó.

Vannak céljai, tervei, és számára nem a legfontosabb, h a bankban gyarapítsa megtakarítását, hanem, h minőségi időt töltsön párájával, szeretteivel, barátaival (és igen, néha még tévét is néz :)...).

Valódi úriember, aki nem akad ki, ha a barátnője a gyapjú pulcsiját akár otthon 30 C-fokon mossa ki, de az sem baj, ha tisztítóba viszi, vagy ha minőségi csizmát vásárol télre, és nem a legolcsóbbat.

Remélem, kielégítő választ adtam. Sikeres pénzes pasi vadászatot kívánok! A felszínes megtalálja méltó felszínes párját, mindannyiunk örömére. :)))

2019. jan. 14. 20:09
 15/66 A kérdező kommentje:

Én nem kérem hogy fizessen nekem, van saját pénzem szerencsére.

De ha mondjuk együtt élünk házasságban és a havi bevételünk például egy millió forint akkor az adott összeg 70% ne a bankba menjen automatikusan és a többiből éljünk kimérve és szűkösen.

Elmeséled nekem diplomásan, elegáns külsővel hol lehet ismerkedni ilyen férfival ha mondjuk nem egy több száz főt foglalkoztató multinál vagy irodaépültben dolgozom és alig vannak barátaim?

2019. jan. 14. 20:11
 16/66 anonim ***** válasza:
76%
A megfelelő viselkedés, az hogy úriember vagy nem pénz kérdése. Öltözködni lehet elegánsan kevés pénzből is. Viselkedni meg ingyen van. Szerintem nem diploma kérdése. Van sok diplomás aki kutyaként viselkedik. Valódi úriember és hölgy az aki kitart a választottja mellett :P
2019. jan. 14. 20:13
 17/66 anonim ***** válasza:
58%

Miért nincsenek barátaid? o_O

32/f

2019. jan. 14. 20:14
 18/66 anonim ***** válasza:
46%
A diploma,és az elegáns külső vajmi kevés lesz,hogy egy olyen férfit találj magadnak,mint amilyet megfogalmaztál.Most add fel,ha abban a hitben élsz,hogy ez elég.
2019. jan. 14. 20:15
 19/66 anonim ***** válasza:
94%

#16 Van sok diplomás aki kutyaként viselkedik.

Ja, csak mondjuk a diplomások max 30%-a “kutya”, míg a diploma nélkülieknek úgy 80%-a.

2019. jan. 14. 20:15
 20/66 anonim ***** válasza:
82%

Menj el dolgozni egy több száz főt dolgoztató multihoz, ki tiltja meg? Még barátaid, baráti köröd sincsen, hát el sem tudom képzelni, hogy ez hogy lehet, pedig olyan aranyos személyiségnek tűnsz. :D Pont egy baráti kör a legjobb erre a munkahely után, hogy kapcsolatod legyen. Bemutatnak pasiknak, bulizni jársz, stb.

Egyébként meg tényleg borzasztó a tagolatlan mondataidat olvasni, hogy tudtál te egy szakdolgozatot leadni, azt sem értem..

2019. jan. 14. 20:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!