Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még valódi úriemberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még valódi úriemberek?

Figyelt kérdés

Számomra az úriember olyan férfit jelent aki intelligens, nyitott a világra, tanult, diplomás. Tud viselkedni az etikett alapjaira illeszkedve vagyis nem kell szégyenkeznem miatta. Érdeklődik a kultúra iránt: szeret színházba járni, nem utasít el egy múzeumlátogatást vagy egy hangversenyt.

Ad a megjelenésére és szereti a minőséget akár ételről, óráról, ruháról, autóról vagy szórakozásról van szó.

Vannak céljai, tervei és számára nem a legfontosabb hogy a bankba gyarapítsa a megtakarítását miközben mindennap a televíziót bámulja otthon költséghatékonyság céljából. Valódi úriember aki nem akad ki ha a barátnője a gyapjú pulcsiját nem otthon mossa hanem a tisztítóba adja vagy ha minőségi csizmát vásárol télre és nem a legolcsóbbat.

2019. jan. 14. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:

Neked szívesen dobnék 32/f, te vagy az egyik kedvencem, de már úgy néz ki, vki más megelőzött. :)

Majd szólok, ha üresedés lesz. :D

2019. jan. 14. 21:17
 42/66 anonim ***** válasza:
úriember az vagyok de nem olyan mint a vázolt férfi..ezzel nincs is gond, vannak az igényed szerintiek..
2019. jan. 14. 21:17
 43/66 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok.

Kar, hogy a nők 99%-a ezeket a dolgokat csak álmaiban teszi. Hány és hány nőtől hallottam, hogy ő mennyire szereti a színházat például, aztán derült ki, hogy ez női nyelven azt jelenti, hogy utoljára az egyetemen volt 2 barátnőjével, azóta meg tervezi, hogy újra elmegy ha lesz kivel.

2019. jan. 14. 21:32
 44/66 anonim ***** válasza:
11%
Negyvenhármaska, akkor ezek szerint tele a színház tógás férfiakkal :D
2019. jan. 14. 21:34
 45/66 A kérdező kommentje:

Mivel elütöttem egy betűt véletlen, hazug és buta vagyok?

Köszönöm a kritikát!

2019. jan. 14. 21:40
 46/66 anonim ***** válasza:
58%
És az N az e vagy a g betűhöz van közelebb? Szerintem fejezd be a hazudozást, már csak égeted magad.
2019. jan. 14. 21:42
 47/66 A kérdező kommentje:

A kérdező kommentje:

Aspenger-szindrómás gyerekek fejlesztésével foglalkozom és magánrendelést is vezetek. Négy nyelven beszélek felsőfokon. Kiváncsi lennék a valaszadók közül ki-mit is dolgozik.

Én mit írtam: Aspenger-szindrómás

Megfelelő: Asperger-szindróma

2019. jan. 14. 21:52
 48/66 anonim ***** válasza:
Szeretek színházba, múzeumba járni, de sajnos nem vagyok diplomás okos ember és a magyaron kívül nem beszélek más nyelvet. Viszont 30 éves koromra saját erőből elértem egy magabiztos anyagi szintet, ami nekem tökéletesen megfelel. Mindezek mellett tudok viselkedni és vállalható vagyok bármilyen művelt közösségben.
2019. jan. 14. 21:56
 49/66 anonim ***** válasza:

Nem bántásból (és szerintem mindegy is, hogy hazudsz-e vagy sem), de a kérdésedből is süt, hogy feszengsz egy olyan szerepben, amit próbálsz magadra erőltetni. Lehet, hogy tényleg nem az vagy, akinek mondod magad, de lehet, hogy csak mélyről jöttél és nem "kupálódtál ki" rendesen. Ha pedig ez a külsődön is meglátszik, akkor megkaptad a válaszod a kérdésedre.

Még egyszer: nem bántásból mondom.

2019. jan. 14. 21:56
 50/66 anonim ***** válasza:
27%

Igen, látjuk, h fingod sincs az egészről. A kényszeres hazudós szindróma a megfelelő státusz számodra. :))

Wazze, ha nap, mint nap ezzel foglalkozol, ne már, h elbakszd a leírását... Mi mindent elhiszünk, de ezt azért már még sem. :DD

2019. jan. 14. 22:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!