Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Milyen szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen szerintetek egy "valódi" nő? Aki mellett férfinak érzitek magatokat.

Figyelt kérdés
2018. okt. 2. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

engem sosem zavartak az ilyenek sőt mára már jobban szeretem ha egy nő erős független és okos :D jó oké nem vagyok öreg 20/F de néha nekem is jól esik ha valakire támaszkodhatok hogy tudni hogy bármi gondom van ő tud segíteni az egyetlen dolog ami ki akaszt az a pícsa nadrág... az én boxereim hosszabbak mint sok lánynak a nadrágja ha meg főleg velem jár akkor nagyon nagy vérszemet kapok jó oké elsőre szépen megbeszélem vele de utána már nem fogom tolerálni (jó persze nem az lesz hogy kikötözőm meg verni fogom ilyenről szó sincs! :D)

másrészt én nem "férfinak" akarom érezni magam mellette hanem jól és azért törekszek arra is hogy ő is jól érezze magát mellettem

2018. okt. 2. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom, mi az, hogy férfinak érezni magam. Békében szeretetben együtt élünk.
2018. okt. 2. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
Jaj, istenem... nőként nagyon szomorú olvasni a hozzászólásokat... :( "Nem akarom magam férfinak érezni", "nem tudom milyen az"... És beigazolódik az, hogy a nemi szerepek felcserélődnek. Ez valami szánalmas. Egyszerűen nem tudom hová tenni. Döbbenet.
2018. okt. 2. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elkötelezett, határozott és tudja mit akar. Társ. Amúgy nem attól érzem magam férfinak, hogy kivel vagyok. Az már régen rossz... viszont férfi vagyok ezért választok ki bizonyos személyt.
2018. okt. 2. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Modern emberi felfogásban már nem létezik olyasmi, hogy "nőnek/férfinek érezni magam". Nincs nő és férfi, csakis EMBER létezik. Egyenrangú partner.

L

2018. okt. 2. 20:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szó sincs ilyenről hogy felcserélődnek a szerepek nyilván nem én fogom meg szülni a gyereket :D de ha te nőként úgy állsz hozzá ahogy és mint partner nem lehet rád számítani Akkor ne reménykedj boldog párkapcsolatra mivel előbb utóbb faképnél hagynak vagy titokban viszonya lesz a férfinak... meg hát ez az igazság minek érezzem magam valaminek ha közben nem vagyok boldog? hidd el a férfiak nem olyan nőre vágynak akik egész nap nyafognak meg sírnak mert nincs kinyalva a pycsájuk olyanra meg végkép nem vágynak akik nem tudnak magukról gondoskodni! egy gyerekről meg végkép nem tudnának...
2018. okt. 2. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy valódi nő nem olyan, mint a cserepes virág, hanem ott él a mezőn, és akkor is, amikor fúj a szél, esik az eső.
2018. okt. 2. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Van önbizalma, de nem az a "tökös csaj vagyok"- style.
2018. okt. 2. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:
a nárcisztikus-okon kívül bármilyen nő valódi lehet... kevés ilyen van, de van!
2018. okt. 2. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!