Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hisztek a valódi lélektársakba...

Hisztek a valódi lélektársakban? Abban hogy két ember képes leélni egymás mellett az életet úgy, hogy közben megmarad a szeretet es a tisztelet?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Igen hiszek! Én a 43 évet töltöm a feleségemmel augusztusban. És a mai napig megvan szeretet, és a tisztelet!
2017. ápr. 6. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Ők nem lélektársak (ezo értelemben), hanem élettársak, akik szeretik, tisztelik egymást. Mi 40 éve élünk együtt és több csaláűdot ismerfek, aki máűr 50-60
2017. ápr. 6. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Több családot ismerek, akik már 50-60 éve házasok. De régen a szex csal velejárója volt a házasságnak, nem az egyedüli értelme. Ha valami gond merült fel, azt megbeszélték, közösen megoldották. Alkalmazkodtak egymáshoz, ami ma már nem megy sok párnál.
2017. ápr. 6. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. ápr. 6. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt hívják barátságnak és nem kell hozzá leki társ kapcsolat.

Lelki társak, kik élet végéig veled vannak.

Ikerlángra gondoltál szerintem egyébként, de az több ennél.

2017. ápr. 7. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én biztos vagyok benne, hogy megtaláltam a lélektársamat. A szerelmünk folyamatosan tart, erősítjük egymást, a gondolkodásunk nagyon hasonló mindenben, nem tudjuk elképzelni az életet egymás nélkül már több mint húsz éve.
2017. máj. 1. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen
2017. jún. 5. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!