Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem bíznak bennem az emberek?

Nem bíznak bennem az emberek?

Figyelt kérdés

Olyan ember vagyok, aki ha kell, akár síron túl is megőriz egy titkot.

És mégsem bíznak bennem a többiek.

Előző és mostani sulimban is ez volt, hogy mindenki tudja már szinte, de nekem még mindig nem mondják el a titkot.

Mindig mondom, hogyha rossz napjuk van vagy segítség kell akkor számíthatnak rám, de a titkokat mégis szinte mindig én tudom meg utoljára.

Pedig rosszban senkivel nem vagyok. :/

Mit vétettem?

Help me please :D

2017. márc. 16. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem kell mások titkait cipelned! Tartsák meg maguknak.
2017. márc. 16. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Olyan vagy mint egy kiskutya akinek lobaljak a csontot. Sz.rd le, kit erdekel a hulye titkuk? Lehet nincs is semmi, csak tetszik nekik ahogy kinlodsz, hogy mondjak mar el.
2017. márc. 17. 12:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Persze nem megyek oda hozzájuk, hogy hé tesó, mondd már el a titkod! 😃

Csak megjegyzem, hogy na még egy ember aki nem bízik bennem.

És nem azért szeretném tudni a titkát, mert szánalmasan unalmas a saját életem, hanem mert szeretnék neki segíteni ha tudok, és jólesne, ha bíznának bennem.

Egy csomószor van, hogy panaszkodnak, hogy 3 embernek mondták el a titkot, azt már az egész osztály tudja 😞

Én meg ilyenkor mondom magamban, hogy na te sem a jó emberben bíztál meg (azaz bennem 😂)

Persze biztos bennem van a hiba, nem vagyok elég népszerű, vagy tudjamisén....

2017. márc. 17. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor meg az ő bajuk, hogy megbízhatatlan embernek mondták el. Sok ilyennel fogsz még találkozni, hogy tudod, hogy te lennél az alkalmasabb ember de mások nem tudják/nem érdekli őket. Én is találkoztam már pár emberrel, akik baromira utáltak és nem értem miért. Ugyanabban a környezetben a többség kedvelt. Azóta se tudom, hogy mi bajuk volt az utálkozóknak, de minden ember más, ez van.
2017. márc. 17. 23:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 18. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!