Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak jegyűeket miért nem...

Halak jegyűeket miért nem érdekli az, ha egy idő után nem bíznak meg bennük a környező emberek, sőt szeretteik sem?

Figyelt kérdés

Leginkább a sok hazudosára, hamis drámákra, hitegetésekre utalok (becsületes és őszinte emberekkel szemben), amelyeket előbb-utóbb sokan észrevesznek a környezetében. Még a változni akarást sem lehet látni rajtuk. Évek óta ezt figyelem meg a Halak nőkön és férfiakon. Talán ez az egyetlen jegy, amely szinte állandó jelleggel hazudozik.

Aki ezt nem tapasztalta, megkérem ne írjon.

Köszönöm válaszataitokat.

2016. dec. 14. 13:45
 1/7 anonim válasza:
70%
Biztos h Halak csillagjegyüek? Mert ilyen hamisak inkább az ikrek,nyilas szokott lenni. Lehet az aszcendensük ikrek v épp nyilas és az jobban dominál
2016. dec. 14. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Valamit nagyon benéztél, igen közeli Halak ismerősöm van, de még akkor sem tud hazudni, ha akar.
2016. dec. 14. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

"Aki ezt nem tapasztalta, megkérem ne írjon."

Az év legtahóbb problémafelvetése és problémamegoldási kísérlete. Gratulálok.

2016. dec. 14. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
#3 most ilyen buta, primitív embertől, aki a születési dátumuk alapján skatulyáz be mindenkit, mit vártál?
2016. dec. 14. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Én nem szeretek hazudni, pedig halak vagyok. Valami baj van vajon velem? :( Vagy lehet, hogy csak most is hazudtam.
2016. dec. 14. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Függetlenül jegyétől, aki egyszer hazudik nekem, annak csak fentartással, aki többször hazudik, annak egyáltalán nem hiszek.

Bárki bármit mond nekem, nem az az első, hogy horoszkópját akarjam megismerni, higy hihetek-e neki!

2016. dec. 14. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
37%
a mérleg is nagyon hazudós
2016. dec. 14. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!