Engem az foglalkoztatna hogy vajon milyen életforma lehet a Marson, vajon a környező bolygókon is lehetnek emberek?
Hát, már ne is haragudj...
De, azért tartunk már ott, hogy nyugodtan kimondhassuk, hogy ha a Marson élnének !emberek!, arról tudnánk... Jelenleg vízet keresnek a Marson legjobb tudomásom szerint, amiben majd kutatják mikroszkópikus szinten a dolgokat) de majd utána járok pontosabban, ha ezt a google neked nem teszi meg.
Mind emellett valószínűnek tartom, hogy a Jupiteren vagy (bár már nem bolgyó) de a Plútón sétálgatnak emberek...
Tehát, az embereket szerintem kizárhatjuk sok dolog miatt is (hőmérséklet, oxigén > légkör hiánya... stb stb)
Mondjuk, a témakör se kutya, ahova soroltad a kérdést...
Ebbe a kategóriába mindig annyi okos ír, hogy tuti kapsz pontos választ a kérdésedre.
Ha mégse akkor kitaláltok valamit ami jól hangzik a kis lelketeknek és nyugodtan kereshetitek a további fontos válaszokat az élet kérdéseire a gép előtt görnyedve.
Ne foglalkozz az előző kommenttel, ő biztos csak egy troll. Én tudom a választ!
Merkúr: merkúrlakók
Vénusz: vénuszlakók
Föld: reptoidok
Mars: marslakók
Jupiter: jupiterlakók
Szaturnusz: szaturnuszlakók
Uránusz: uránuszlakók
Neptunusz: neptunuszlakók
Plútó: na ez az egyetlen bolygó a naprendszerben, ahol nincs élet a tudomány jelenlegi állása szerint.
Remélem értelmes választ tudtam adni a kérdésedre!
Nem is tudomom máá -e hogy történt ...volt ott egy olyan izé fehér mint a ló, olyan volt mint egy uffo
rájöttem, hogy csak egy nagy fehérlú , de hogy mit keresett ott azon a tehénautón, azt má nem tudom.
De visont, gondokódtam hát ha ez egy rejtett ufo , aztán megálott a autó, azt monda a sofor hogy ez olyan ritka mint a ufo
Hát mondtam neki, honnét jutt ez a ufo..
Ő meg mondha hogy a marso..
Hát ez a én tüténetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!