Mik ezek a rémisztő, semmiből jövő hangok?
Az USA nyugati partjaitól jövő hangok, ott hallották először de észlelték már Floridában, New Jersey-ben, Kanadában, Csehországban, és egészen Oroszországig már mindenhol!
Egyes beszámolók alapján hallották már nálunk, MO-n is -pl: Miskolcon- és egyéb helyeken is.
Egy videó a Kijevi hangokról: http://www.youtube.com/watch?v=xlJy_skyL4I
Pedig már úgy tűnt elhallgatnak a semmiből jövő, búgó hangok, de újra felbukkantak:
A történetről olvasnivaló: [link]
Valamint itt találtok videót arról, hogy milyennek hallották a Csehek, és a Kanadában élők. Ezt a fenti linkre értem.
Ez pedig még azelőtt volt, hogy abbamaradtak és visszatértek újból a hangok.
Eddig nem hittem a természetfeletti lényekben, más életformákban, ufókban, de ez elgondolkodtat. Nektek mi a véleményetek a hangokról?
Hamarosan kezdődik a Meteor-Blitzkrieg.Amit hallottál,az a Götterdammerung hangja!
Götterdämmerung Muss Fliegen,
Maschine steigt in den Himmel!
Spielen rudeln meinen Zimbeln,
Maschinen trägt unser Todten!
"ha nem érdekel a kérdés és szkeptikus vagy, van más téma."
Ez milyen szokás már nálatok? Ha nem értesz egyet, menjé' innen.
Nektek az kell, hogy mindenki igazat adjon?
IGAZAD VAN. ITT A VÉG. EZEK AZ UFÓK KÜRTJEI. JÖNNEK!
De nem. Nincs igazad.
Valahol amerikában volt egy baseball meccs amit élőben közvetítettek, és egyszer ott is megjelent ez a hang, és a kommentátorok is mondták hogy ez meg mi a fene.
Egyébként engem helyenként a Világok Harca című filmből a tripodok hangjára emlékeztet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!