Mik ezek a rémisztő, semmiből jövő hangok?
Az USA nyugati partjaitól jövő hangok, ott hallották először de észlelték már Floridában, New Jersey-ben, Kanadában, Csehországban, és egészen Oroszországig már mindenhol!
Egyes beszámolók alapján hallották már nálunk, MO-n is -pl: Miskolcon- és egyéb helyeken is.
Egy videó a Kijevi hangokról: http://www.youtube.com/watch?v=xlJy_skyL4I
Pedig már úgy tűnt elhallgatnak a semmiből jövő, búgó hangok, de újra felbukkantak:
A történetről olvasnivaló: [link]
Valamint itt találtok videót arról, hogy milyennek hallották a Csehek, és a Kanadában élők. Ezt a fenti linkre értem.
Ez pedig még azelőtt volt, hogy abbamaradtak és visszatértek újból a hangok.
Eddig nem hittem a természetfeletti lényekben, más életformákban, ufókban, de ez elgondolkodtat. Nektek mi a véleményetek a hangokról?
"Kérdező, nem kéne leállni a kábszerről?"
Nem az a lényeg, hogy kamu vagy nem. Ez a hozzáállás viszont nevetséges. Szerintetek (és most nem akarok általánosítani, de bőven van olyan, aki magára veheti, és vegye is) mindenki, aki olyat tapasztal, amit ti nem, vagy olyan gondolata van, amit ti nem tartotok racionálisnak, az kábítószerélvező, alulfejlett, vagy minimum látens elmeháborodott. Ez idegesítő ezekben a hozzászólásokban, nem pedig az, hogy más a véleményetek. Ha leírod, hogy kamu, OK, higgy, amit akarsz. Ha belinkelsz egy cikket, ami szerint kamu, még jobb.
De az, hogy belekötsz a kérdezőbe, és megkérdőjelezed az épelméjűségét, ráadásul valójában ok nélkül, nem tolerálható, és joggal várhatsz ilyen reakciókat.
Hány éves aki ezt a kérdést írta? és akik egyetértenek vele??
Hát persze, hallunk valamit, nem tudjuk azonositani, akkor biztos ufók...
látunk, hallunk valamit, otthon egyedül, biztos szellemek...
miért van az h ha nem tudunk valamire észszerű magyarázatot adni, mindig betudjuk, az ufúknak, szellemeknek stb... ahelyett h magyarázatok keresnénk a dolgokra.
ezek a dolgok tobb millio dolognak lehetnek a hangjai, mégis bizonyiték nélkül állítjátok h ufók.
"Hány éves aki ezt a kérdést írta?
[...]
miért van az h ha nem tudunk valamire észszerű magyarázatot adni, mindig betudjuk, az ufúknak, szellemeknek"
A kérdésben semmi erre utalás nem volt, keresi rá a választ, és kikéri a véleményeket.
18: kikeresnéd azt a mondatot, amiben arra utaltam, hogy ezek ufók?
Mi a francért van az, hogy ha valaki egy más emberrel nem ért egyet le kell támadni azonnal? Üzenem ezt annak is aki a kábszeres szöveggel jött.
19-esnek tökéletesen igaza van, véleményt kértem a válaszolóktól.
A normális válaszokat köszönöm. Ha valakinek véleménye van még a témáról, nyugodtan írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!