M.árti kérdése:
Ki ismer és ajánlana egy megbízható látót Hajdú-Bihar megyében? (Vagy a környező megyékben)
Figyelt kérdés
Jó lenne,ha a témában komolyan gondolkodók válaszolnának!Nem kérnék a szarkazmusból,köszönöm!!!2015. jún. 28. 11:42
3/12 anonim válasza:
Ha megfizetsz, én megbizhatóan azt látok neked amit csak akarsz. A szellemek rá a tanuim, hogy nem vagyok csaló, rajtam keresztül bármikor tanusitják!!!
5/12 A kérdező kommentje:
1:Oximoron?
Hú,jó messze van tőlem,de azért köszi!! :)
2015. jún. 28. 14:10
6/12 A kérdező kommentje:
2-es válaszadónak:
Kategorizálsz.
tehát:nem
Nem vagy otthon eléggé a témában,érzékethetően.
3-asnak:Te hányas is voltál értő olvasásból?
2015. jún. 28. 14:17
7/12 A kérdező kommentje:
4-es válaszolónak:
Majdnem..:)
Azért köszönöm!!! :))
2015. jún. 28. 14:40
8/12 anonim válasza:
Hajdú-Biharban, mint az ország többi részében is sokkal több látót találsz, mint gyengénlátót, vagy vakot!
9/12 A kérdező kommentje:
1-esnek :
Aha.
Szóval szerinted a megbízható látó így egy oximoron?
Hm.
Csak arra a válaszra nem számítottál,hogy valóban van egy ilyen néven futó jós is....)
Egyébként hogy mire értelmezvén gondoltam ezt a szókapcsolatot,hogy megbízható látó és hogy te mire értetted,s hozzád hasonlóan sokan mások ,ebben a felállásban teljesen kitűnik....
2015. jún. 28. 14:51
10/12 A kérdező kommentje:
8-asnak:Te hová sorolod magad?
..és Téged a rajtad kívül állók?
De úgy látom ,jó páran idekeveredtetek,akiknek az értő olvasása nem az erőssége..
2015. jún. 28. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!