Tul jol ereztem magam vele az ugye nem jeelent semmi komolyat?
Annyi a lenyeg hogy nagyon szorosan fekudtunk haton egymas mellett ennyire kozel meg soha. A parnan is ketten osztoztunk es egymas nyakaba voltunk. En fele hajtottam a fejem es neha o is es ezekben a pillanatokban olyan mennyisegu biztonsagerzet es melegseg kapott el hogy tudtam hogy barmi lesz nem lesz bajom mert o itt van es nem aggodtam semmi miatt. Amikor a vallaink egxmasnak nyomodtak olya bizsergeto erzes volt ami szinten nagyon kiraly. De ő a legjobb baratom es soha nem ereztem vele meg ilyen jol magam mert beszelgettunk is de felek hogy ezt az erzest nekem nem lett volna szabad mert nem akarok szerelmes lenni
Viszont mar nagyon tetszett hogy ennyire bizalmas felem es nem volt neki kellemetlen ilyen kozel fekudni idonket fogni a karomat es ameddig nem szoltam addig fogni
Jajj bar ne ert volna veget az az este nem kell mas csak hagy fekudjek megint ugx mellette ugy feltoltott
?
remélem 5 év mulva nem fogsz ide kérdéseket írogatni, hogy te sose találsz egy rendes fiút..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!