Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékeny, amikor csak "azt" akarja?
Van egy nálam 12-13 évvel idősebb férfi. Szoktunk beszélgetni és ő kijelentette, hogy leakar velem feküdni, de én mondtam, hogy nem, mert családja van. De közben érzem, hogy van "valami" köztünk. Direkt féltékennyé akar tenni, és ő is féltékeny. Mást szerintem nem akar, de akkor miért féltékeny? (Nem is vagyok olyan jó csaj :O :S)
18/L
Ez az, hogy én sem tudom eldönteni :( és elkerülni sem :(
3. pedig végképp nem akarok lenni :S
Esetleg neked is volt hasonló eseted?
Köszi, hogy írsz/írtok :)
Akkor te tudod :)
Csak az a baj, hogy minden helyzet és minden ember más :S
Neked mi volt a döntő tény?
A te döntésed, remélem menni fog a felejtés.Sok sikert neked!
Elmeséled a családtagoddal mi történt?
Azért "féltékeny"(kedik), mert tudja jól, hogy ezzel, hogy azt a benyomást kelti, hogy érzelmileg is jelentesz számára valamit, összezavar téged, és reméli, hogy így az ágyába csábít. Hallgass a megérzésedre, hogy "más nem akar", mert ez igen valószínű. Különben is milyen alak lehet, aki képes így átverni a feleségét, hogy mellette másoknak csapja a szelet? Egy ilyen "kalandozó" se szokta azt mondani, hogy "ó én nagyon jól élek a feleségemmel, csak hajt a vadászösztön, k.úrogatni akarok". Attól, hogy Te nem tartod magad "annyira jó csajnak", még legyen önbecsülésed, nehogy azt hidd, hogy kötelezően el kell ájulnod az első férfitól, aki kegyeskedik rádnézni.
29/n
Nem ő az első és nem is az utolsó...remélem :D
Tudom, hogy nincsenek jóban, mert a feleségének is volt/van valakije, és ezt nem (csak) ő mondta. :S
Egyébként köszi a választ, van benne valami... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!