Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért féltékeny, amikor csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért féltékeny, amikor csak "azt" akarja?

Figyelt kérdés

Van egy nálam 12-13 évvel idősebb férfi. Szoktunk beszélgetni és ő kijelentette, hogy leakar velem feküdni, de én mondtam, hogy nem, mert családja van. De közben érzem, hogy van "valami" köztünk. Direkt féltékennyé akar tenni, és ő is féltékeny. Mást szerintem nem akar, de akkor miért féltékeny? (Nem is vagyok olyan jó csaj :O :S)

18/L

2010. jún. 29. 13:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ez az, hogy én sem tudom eldönteni :( és elkerülni sem :(

3. pedig végképp nem akarok lenni :S

Esetleg neked is volt hasonló eseted?

Köszi, hogy írsz/írtok :)

2010. jún. 29. 18:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Volt igen, és belementem. Elég sokáig tartott, de nem jó harmadiknak lenni, véget vetettem neki. De szép emlék marad, sok jót kaptam tőle:)
2010. jún. 29. 18:25
 13/21 A kérdező kommentje:

Akkor te tudod :)

Csak az a baj, hogy minden helyzet és minden ember más :S

Neked mi volt a döntő tény?

2010. jún. 29. 18:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Hogy belementem? Nagyon szimpatikus volt, és kívántam mint férfit. Én is küzdöttem ellene, először csak egy csók csattant el, majd pár hónap elteltével egyik este nem tudtunk megálljt parancsolni magunknak. És többször megtörtént. Mint mondtam, nem bántam meg, bár én aztán szerettem volna, ha csak az enyém. Felnőtt nő vagy,ő pedig egy felnőtt férfi, el tudjátok dönteni mit akartok. De hogy ne érjen csalódás, tisztázd magadban, nem valószínű, hogy bármikor is elváljon majd érted. Ha csinálod, úgy csináld, hogy neked ne fájjon.Megírod majd hogyan döntöttél?
2010. jún. 29. 23:56
 15/21 A kérdező kommentje:
Szerintem megpróbálom elfelejteni, most egy ideig nem fogunk mindennap találkozni, szóval remélem menni fog. Egyébként azért is döntöttem így, mert a családomban már volt/van egy ugyanilyen eset...
2010. jún. 30. 14:58
 16/21 anonim ***** válasza:

A te döntésed, remélem menni fog a felejtés.Sok sikert neked!

Elmeséled a családtagoddal mi történt?

2010. jún. 30. 17:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Azért "féltékeny"(kedik), mert tudja jól, hogy ezzel, hogy azt a benyomást kelti, hogy érzelmileg is jelentesz számára valamit, összezavar téged, és reméli, hogy így az ágyába csábít. Hallgass a megérzésedre, hogy "más nem akar", mert ez igen valószínű. Különben is milyen alak lehet, aki képes így átverni a feleségét, hogy mellette másoknak csapja a szelet? Egy ilyen "kalandozó" se szokta azt mondani, hogy "ó én nagyon jól élek a feleségemmel, csak hajt a vadászösztön, k.úrogatni akarok". Attól, hogy Te nem tartod magad "annyira jó csajnak", még legyen önbecsülésed, nehogy azt hidd, hogy kötelezően el kell ájulnod az első férfitól, aki kegyeskedik rádnézni.

29/n

2010. júl. 3. 19:45
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem ő az első és nem is az utolsó...remélem :D

Tudom, hogy nincsenek jóban, mert a feleségének is volt/van valakije, és ezt nem (csak) ő mondta. :S

Egyébként köszi a választ, van benne valami... :(

2010. júl. 4. 02:15
 19/21 A kérdező kommentje:
06-30 17:14-nek pedig ha nem baj, nem írom le, csak annyit, hogy a családomban is volt akit csaltak, és majdnem ugyanez a szitu volt.
2010. júl. 4. 02:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem baj, a magánügyed. De ne ez alapján dönts. Félre ne érts, nem akarlak bíztatni, hogy tedd meg, legyen viszonyod egy házas emberrel, de itt nem te vagy a bűnös, ne érezd magad szarul. Történt azóta valami?
2010. júl. 7. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!