Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utána számoltatok már mennyit költötök életetek párjára (a nőtökre) egy életen át?
Figyelt kérdés
Ajándék, ruha, cipő, lakhatás, rezsi, idő, stresz, gyogyszer, orvos, autó, nyaralás stb. minden ami pénzben kfejezhető
Nektek mennyi jönne ki összegben?
2019. jan. 11. 12:35
1/23 anonim válasza:
Nem tudhatom előre,életem vége előtt 2 perccel visszajövök ide,és megírom.
2/23 anonim válasza:
Eddig olyan 13-15milla a 12év alatt.
3/23 anonim válasza:
Az én exeimnek ez nem lenne fejtörős lista.5 másodpercen belül rátudnák vágni a választ.
4/23 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Azt se tudom, a macskámra mennyit költöttem eddig. Azt se, hogy saját magamra.
5/23 anonim válasza:
Amelyik férfi ezeket állja az egy hülye . Már bocsanat , hogy ezt irom
Nekem a párom soha nem vett se cipőt se ruhát , gyógyszert pláne nem.
Nyaralást is felesben fizettük amikor mentünk . Soha nem vártam el ,hogy egy férfi helyettem bármit is fizessen.
6/23 anonim válasza:
En az exemre a gyerekeim apjára ugy kb 8-10millát.
Olcsóbban megúsztam volna a spermabankot!
7/23 anonim válasza:
Sose számoltam. De azt már tudjuk, hogy neked ilyen problémád úgyse lesz.
8/23 anonim válasza:
Az exetek nem az életetek párja,azt nem ér számolni.
9/23 anonim válasza:
Sajnos nem kértem számlát semmiről.
Az idő értékét hogy lehet átszámolni pénzbe?! Egyértelmű, hogy az exemtől nem a pénzt sajnálom, amit ráköltöttem, hanem az időmet.
10/23 anonim válasza:
Hát életem párja az nincs, és nem is lesz már.Így csak belőlük kiindulva tudtam véleményt írni.Ami biztos, pár csokinál és virágnál többet egyiktől sem kaptam.Nem kerültem nekik milliókba, de még 100000-rekbe sem, mint az itt olvasott legendák többségében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!