Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves pasik! Havi szinten mennyit költötök a barátnőtökre?
Én olyan sokat költök rá, hogy meg sem lehet számolni. Kereken 0 Ft-ot.
(Bár ennek az az oka, hogy nincs barátnőm.)
Szerintem kb. annyit érdemes, amennyit ő is megtesz érted. Egálban kell lenni az "adni" és "kapni" serpenyőknek. És most nem az anyagiakra gondolok, "költésnek" értem a gesztusokat, a tetteket is.
Ezt oda-vissza értem mindkét nemre, természetesen. Ha bármelyik is többet tesz, az régen rossz, ezekből szakítás lesz, mert aki többet tesz az előbb-utóbb rosszul fogja érezni magát vagy aki kevesebbet az elkezdeni kihasználni, "beleszokik" a jóba, természetes lesz, hogy mindent a férfi/nő csinál amíg ő tévézget, netezik, olvas vagy bármi mást csinál.
20-30 ezer. Jóval olcsóbb, mint kur.vázni meg egyéjszakásokat hajkurászni.
persze, hogy hisztis, mint minden nő, de megtanultam ignorálni. Az a legjobb. Segíteni nem lehet ilyenkor, mert a hiszti szinte mindig egyéni feldolgozást kíván. Magának kell tudnia megoldani az ilyen jellegű problémáit. amiben lehet, segítek! De amiben nem lehet, azzal nem tudok mit kezdeni.
"hisztis, mint minden nő"
Oh, ezek a gagyi általánosítások... Nem vagyok nő, de szörnyű ezeket olvasni.
Mint mikor női ismerősöm mond valamit valakiről és így fejezi be, hogy "hiszen férfi"... Aha. Anyád.
Jó a többségre rá lehet húzni az általánosítást (mindkét nemnél), de nem mindenki olyan.
-30 000. Azért mert most tanfolyamon vagyok és ő fizeti ezt pluszba nekem, hogy elvégezem a sulit.
Nagyobb kiadásom írányába csak karácsonykor van. Mert ez az egy ünnep az amit enged, hogy ajándékozzam. Ő kedveskedik nekem szüli névnapom, valetin napon. De ő utálja ha ünnepelik a szüli névnapját.
Szoktam még apróságokat adni neki, pl szál rózsa, üzenetek, cserepes fűszernövény. Ezeknek mindig örül viszont ezek is havi 5 ezer alatt vannak.
Ruhát, cipőt, csajos dolgot mindig a maga pénzéből veszi és sosem kért senkitől rá.
De előző barátnőim sem voltak "költségesek" csóri egyetemista voltam még olykor egy sör sem fért bele a havi büdzsébe és mégis volt csajom.
A mostani párom is csóróként ismert meg. Emlékszem még 4 éve összekotortuk a maradék pénzünk (albiba laktunk) és 500 forintunk volt 1 hétre enni. Én már kezdtem borúlátó lenni, mikor ő összecsapta a tenyerét és azt mondta, hogy ez így tökéletes ebből ő ünnepi lakomát készít majd nekünk. El is ment bevásároltunk és 5 napig tényleg nagyon egyszerű de ízletes kajákat főzött.
Az a nap volt az amikor tudtam, hogy vele akarok megöregedni. Sosem hisztizett és mindig mindenben a pozitívumot keresi. De őt én speciel boldogan el is tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!