Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy ennyire spórol a párom?
Fel éve költözött albérletbe. Kis garzon, nem sok a bérleti díj és jól keres. 2 helyen is dolgozik. A lámpa szinte sosincs nála felkapcsolva, múltkor mikor jöttem el az eloszobaban felkapcsoltam automatikusan és azért is veszekedett, hogy nem én fizetem a villanyszamlat, otthon kapcsolgassam a lámpát ne nála. Kérte, hogy vigyek kezfertotlenitot, hogy ne a vizet fogyasszam nála. Nem örül, ha pisilnem kell mert ugye akkor le kell húzni a wct, illetve 3 kocka WC papírt is letepek. Egyébként fürdik, mos, normális ételeket eszik. Nem igénytelen. De mindig osszeirja, hogy mire mennyit költött és nyugtatja magát egy órán keresztül,hogy "ezt muszáj volt megvennem" "nem tudtam volna olcsóbban".
Én is alberletben élek, de még nem vagyunk együtt régóta. Azért nem együtt lakunk.
Nem vagyok gazdag, én is nagyon odafigyelek az árakra és amennyire lehet sporolok, na de azért megmosom a kezem és nem a sötétben tapogatózok, ha szükség van a lámpára. Teljesen fizethető igy is a rezsi. SzerIntel ha nm tavfuteses lakasban lakna akkor inkább megfagyna és nem is futene.
Ha havi 100 ezerből kéne megelnie azt mondom, hogy rendben van, de a haromszorosat kapja.
Ő lakik ott és alkalmazodok én hozzá, de ez már nem valami betegség?
Félelmetes! Menekülj!
Lehet, hogy lakásra gyűjt, de ez így nem élet, mert nagyon zsugori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!