Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen normális, hogy emiatt elfordult tőlem?

Figyelt kérdés

Üdv! Kezdeti, alakuló kapcsolatról lenne szó. Kb. 1-2 hete vettem észre, hogy nemi szerven szemölcs van, összesen 3 db. Először van ilyenem, eléggé beparáztam tőle, orvoshoz már kértem időpontot. Ezt a lánynak is elmondtam, hogy ezt tapasztaltam, és várjunk még egy darabig a szex részével, nem akarok senkit megfertőzni. Még nem feküdtünk le. Amint elmondtam a problémámat, kb 2-3 napja max 1-1 szót ír, nagyon szóbaállni nem akar velem. Azt mondta, nem tudja ezt az egészet hova tenni. Nem volt gyakori partnerváltásom egyáltalán. A szemölcsöket akkor vettem észre, amikor véletlen belekarmoltam a bőrbe, és gyógyulás után jöttek elő. Kb 1 éve nem feküdtem le senkivel. Szóval ez normális reakció? Vagy jobb, ha kolostorba vonulok és csendesen leélem a napjaim másokhoz sem szólva? Válaszokat köszönöm!

23/F

2019. jan. 7. 10:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%

Ez egy nem normális gyerekes viselkedés volt tőle. Jobb is, ha már nem leszel ezzel a lánnyal. Aki egy ilyenre így reagál, főleg úgy, hogy semmi lelet nem bizonyít semmit, az maradjon is egyedül.

Kérdező, találsz majd jobbat is.

2019. jan. 7. 10:12
 2/18 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is gyerekes!Nem normális a hozzáállása.Jobb is ha nem ér hozzád.
2019. jan. 7. 10:27
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

Nem, nem normalis.

Nekem pl eleg egy nyilvanos wcre ranezni es maris elkapok valamit- es igen, tuti ott szedem ossze, mert gyakorlatilag colibatusban elek.

Ha esetleg lenne hapsi, akivel alakulna valami es igy viselkedne, ha ez kiderulne....haaat, nagyot csalodnek benne

2019. jan. 7. 10:39
 4/18 anonim ***** válasza:
34%

Jó, hát ő biztos olyan volt, hogy "csak a tökéletes bráner a jó bráner!"

Ne törődj vele, megúsztál egy ribikét. Keress normálisabb csajt.

Bár 23 évesen már nehéz lesz, de "ne ád fel tesvír a remínt" ahogy anno valami gagyi romabanda énekelte.

2019. jan. 7. 10:45
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Akkor én is úgy gondolom, hogy ennek így nincs értelme, és búcsúzzunk el egymástól. Remélem, majd hasonló problémája lesz, és elfordulnak tőle. Ja, és 23 éves vagyok az nem jelenti azt, hogy 55 lennék!:D
2019. jan. 7. 11:03
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Ilyet nem mondunk el.

Ennyi

2019. jan. 7. 11:36
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem mondjuk el? Jó kis kapcsolat alapja a titkolózás. Bár ezek után meg sem lepődöm, az a lényeg, ha problémád van, se anyádnak se kutyádnak se szerelmednek semmi problémát nem szabad elmondani, csak a szépet meg a jót? Ha baj van, rohadjak el inkább. Tudod mit, jobb nekem egyedül. Ugyanúgy magamra számíthatok, legalább így nincs aki bekavar meg idegesít pluszba. Köszi.
2019. jan. 7. 11:59
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt írtam hogy hiszteriazzz hanem azt hogy nem kell mindenkit mindenrol informalni. Ennyi.
2019. jan. 7. 12:01
 9/18 anonim ***** válasza:
34%
Kezdeti alakuló kapcsokatnál benxögöd, hogy szemölcsök vannak a f...on, aztán csodálkozol, hogy lepattint? :o) és van olyan válszolo, aki tövig beny...l neked, hogy a csajjal van baj, ilyenért nem kéne?? Emberek! 1. alakuló kapcsolat!! 2. már attól vakaródzik az ember, ha asszondja vki, hogy szokott herpesze lenni. Hagyjuk már, gaz az egész szitu.
2019. jan. 7. 12:15
 10/18 anonim ***** válasza:
54%
Nem hazudni kell, meg csalni vagy akarmi, hanem arrol van szo, hogy ti ezzel a lannyal meg nem vagytok sem kapcsolatban, sem kulonosebb bizalmas viszonyban, hanem esetleg talan alakulni fog majd valami. Ilyen viszonyban nem terheljük a masikat ilyennel, mert visszatetszo lehet. Ugyanugy ahogy a munkahelyed kozepen se allsz le a kollegaiddal arrol trecselni, hogy epp milyen betegsegei vannak a nemiszerveden, hiszen nem vagytok olyan viszonyban. Megvan mindennek a helye es ideje. Ez itt a lenyeg. Kesobb kapcsolatban persze alapveto, hogy megosztjatok egymassal, hogy itt faj, ott faj, de ahhoz kell egy bizonyos bizalmi szint. Ennyi erovel azt is ecsetelhetted volna neki, hogy hogy nezett ki az aznap reggeli wc termeked.
2019. jan. 7. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!