Ez normális? Anyukám eajtam spóról. Baj ha megmosom minden nap a hajam mert fogy a sampon, es baj ha megszáritom, mert aram. Apukam kuldi neki minden honapba a gyerektartast, es adott neki csomo penz, nem kolt ram csak ennivalot.
Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 19:09
1/22 anonim válasza:
minek mosod minden nap a hajad?
nem a sampon meg az áram miatt kérdezem, hanem egészségügyi szempontból
2/22 anonim válasza:
Nem tűnik teljesnek a történet. Hány éves vagy? Mennyi az a csomó gyerektartás? Az összes ruhádat,iskolafelszerelést, menzát, egyéb iskolai dolgot édesapád fizeti?
3/22 anonim válasza:
Nem spórol, csak normális, mert nem akarja, hogy kikészítsd a fejbőröd. A sampon kemikália, ami napi rendszerességgel éveken át elég nagy sokk a hajnak, nem mellesleg a szárító is roncsol, illetve gyorsabban fog zsírosodni a hajad.
Két naponta miért nem jó?
4/22 anonim válasza:
Ne moss minden nap hajat. Régen én is kb 3-4 naponta mostam és akkor alig zsírosodott. Aztán valamiért elkezdtem minden nap mosni zuhanyzással együtt. Most ha egy napot is kihagyok már olyan zsíros a hajam, hogy lefésülni nem lehet meg egyberagad.
5/22 anonim válasza:
Igaza van, ne most minden nap a hajad, mert tönkre megy. És a rengeteg szárítás se tesz neki kifejezetten jót. Gondolom most azért mosod minden nap, mert másnapra már zsíros, na ez a rengeteg mosástól van. Hagyd pihenni, 2-3 naponta bőven elég, és egy idő után szépen rendbe jön majd és nem fog fél nap alatt bezsírosodni.
6/22 anonim válasza:
Én is mindennap mosom, és semmi baja.
De szerintem nem ez a lényeg.
7/22 anonim válasza:
Nem kell minden nap hajat mosni...
8/22 anonim válasza:
Tisztában vagy a hogy egy hónapban mennyi mindenre van szükséged? Mennyi az a csomó pénz? Mennyi a gyerektartás? Anyukád nem fűt rád, nem használsz vizet, nincs neted? Talán ruhában cipőben szenvedsz hiányt? Vagy az iskolában nincs meg mindened? Nagyon keveset mondasz, semmi infó alapján kérsz választ.
9/22 anonim válasza:
Sajnos való igaz, hogy a napi hajmosás túlzottan kiszárítja a hajat, amitől az törékenyebbé válik, a fejbőr korpásodása indulhat el. Helyesebb a hajt szőrkefével kefélni naponta legalább 2 alkalommal. Ősanyáink is ezt tették, szinte soha nem mostak hajat és gyönyörű hajuk volt.
10/22 anonim válasza:
Nem a kérdéshez kapcsolódik, de én heti 1x mosok hajat és nem hajszárítózgatók és teljesen egészséges a hajam :) :D
minden csak megszokás kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!